Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehet elengedni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elengedni egy olyan embert, akit idealizáltam?

Figyelt kérdés

Tudom jól, hogy hülyeség, de gondolatban sokszor visszatérek hozzá, már évek óta. Annyira jól nem ismerem, de amit láttam belőle az nagyon megfogott.

Voltatok már így?

2019. febr. 15. 12:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

1. miért nem alakítasz ki vele kapcsolatot?

2. az, hogy te valakit idealizálsz, az lehet, hogy messzemenőben eltér a valóságtól

3. keress egy társat magadnak, aki elfeledteti veled a gyerekes képzelgésedet

2019. febr. 15. 12:39
 2/9 Karena26 ***** válasza:
28%

Ismerd meg!

Vagy képzeld el wc-n ülve!

2019. febr. 15. 12:40
 3/9 A kérdező kommentje:
Van/volt párkapcsolatom, de időnként mégis visszatérek hozzá fejben, jól tudom, hogy idealizáltam, közel sem biztos, hogy olyan, mint a fejemben. :) Nem lehet vele semmit sem kialakítani, és nem is az országban él már. Tehát egy teljesen hülyeség az egész, mégsem tudom kiverni a fejeből évek óta már.
2019. febr. 15. 12:43
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
Remélhetőleg kinövöd még mielőtt gyereket vállalsz.
2019. febr. 15. 12:46
 5/9 anonim ***** válasza:
76%

Ohh mennyire így vagyok én is.

2 férfivel csináltam ezt.

Az egyiket nagyon kicsit ismertem eddig meg és rá is jöttem mennyire rosszul gondoltam. Pont egy olyan rossz tulajdonságát láttam meg ami a legjobban taszít..

A másikat még nem ismerem, lehet nem is fogom, de néha, ha eszembe jut akkor hetekig nem tudok nem rá gondolni..

2019. febr. 15. 14:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Arra gondolj, hogy ugyanolyan büdöset sz.. rik, mint más. Meg aztán ha dolgod lenne vele, mellette kötnél ki.
2019. febr. 15. 17:40
 7/9 anonim ***** válasza:

Lehet hogy ha alakulna köztetek valami akkor hazaköltözne?

Keres téged érdeklődik irántad? Érez irántad valamit? Te nyitsz felé?

2019. febr. 15. 22:47
 8/9 anonim válasza:
Mi újság, megoldodott valamilyes képen a gondod? Majd írj...
2019. dec. 3. 08:55
 9/9 A kérdező kommentje:

Azóta szingli lettem és én is elköltöztem máshova. Teljesen reménytelen, hiszen esély sincs találkozni sem. :)

Értelmetlen az egész.

2019. dec. 3. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!