Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért gondolok rá ha mást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolok rá ha mást szeretek?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nagyjából össze foglalom miért kérdezem ezt.

Nos a történet kB 5-6 éve kezdődött. Volt egy barátnőm és neki a fiú tesója. Már amikor megláttam akkor szimpatikus lett rögtön. Róla álmodoztam. Be is vallottam neki. Viszont visszautasított. De...másképp folytatta. Nem tudom, hogy ezt akkor gondoltam túl és azért van hogy eszembe jut vagy másképp is gondolta. Azt mondta, hogy mást szeret. Ez oké. Aztán utána a korunkat tette szóvá hogy csak a korkülönbség zavarja köztünk. Nekem teljesen így jött akkoriban le. Aztán elfelejtettem és jött a férjem. 5 éve leszünk lassan együtt és van egy pici gyerekünk. Szeretem őket. Viszont ez a valaki akit nevezzünk Bnek ha meghallom a nevét onnantól van hogy pár óráig agyalok rajta mire észbe kapok. Jobban veszekedés után jön a fejembe. De néha magamat sem értem miért gondolok rá. :$ Valahogy elakarom a gondolatát is űzni de van hogy mire észbe kapok hogy jaaa ő van a fejemben addigra eltelik egy kis idő és akkor nagy nehezen kiverem a fejemből. De hogy miért van a fejemben ha szeretem a férjem nem értem magam...

2019. febr. 11. 17:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Természetes, hogy az embernek eszébe jutnak ilyesmik. Nyilván annyira nagy hatással volt akkor rád, hogy ez benned maradt. Nevetni kell egyet magadon és kész. Természetes, hogy aki honapokig meghatározó ember az életedben (még ha viszonzatlan is volt) eszébe jut az embernek néha. Ne hibáztasd magad érte semmiképpen! Ilyenkor az ember képes még arra is, hogy idealizálja újra. Mi lett volna ha...? Milyen lenne most vele...?
2019. febr. 11. 17:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Főleg ahogy írod is, veszekesés után gondolsz rá. Jobb lett volna vele... Ez idealizás. Haragból idealizálod. Haragszol a párodra, haragszol magadra mert nem jött össze akkor. Ehhez a gondolathoz menekülsz.
2019. febr. 11. 17:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy szal a multadbol. Vannak ilyen fantasyk. Nyilvan szivesen megismerkednel vele kozelebbrol. Biztos nagy kaland lett volna, de ha kortekt a ferjed es amugy boldog vagy, akkor maradj csak B-vel eszmei sikon.
2019. febr. 11. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!