Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a pasiról?

Figyelt kérdés

Tetszik neki egy lány munkahelyen. A szimpátia kölcsönös, megy a szemezés minden nap. Egyikük se meri megszólítani a másikat. Eltelik így néhány hónap. Találkoznak egy buliban. Leittasodnak, bátrak lesznek, összejönnek egy éjszakára. Minden jól megy. Reggel megbeszélik mi legyen. A lány reménykedik folytatásban, a srác nem akar semmit. Pár nap múlva megint meló. A srác kerüli a lányt, nem mer beszélgetni vele, haverok kinevetik, viccelődnek, neki ciki. Lány próbálkozik, de ő szégyelli magát, kitér előle.

Ennek ellenére tovább folytatódik a szemezés hónapokig. A lány feladja később, elkezd pasizni, de belül még mindig fáj neki ez a dolog. Összejön melóhelyen egy férfivel, aki később az élettársa lesz. A srácnak nagyon rosszul esik, továbbra is mindig figyeli a csajt.

Csaj leszámol munkahelyről, többet nem látja a srácot. Eltelik kb. 10 év. Jelentkezik a srác, hogy még nem tette túl magát a dolgon, szeretne talizni, járni a lánnyal. Még sohase volt komoly kapcsolata. Pedig már elmúlt 30 éves.

Kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy miféle ember lehet ő, mert én a mai napig nem tudtam megfejteni ezt a pszichológiai esetet.

Én vagyok az a csaj.

2019. febr. 9. 19:29
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ő egy csúnya pasi mások szerint, de nekem nagyon tetszett. Én is arra tippelek, hogy valami topmodell után vàgyakozott. De most eltelt sok idő, topmodell nincs, ő csúnyább lett, mint valaha. Szóval szerintem én lennék neki az a bizonyos szamár. Amúgy komoly kapcsolatot szeretne.
2019. febr. 9. 19:54
 12/18 anonim ***** válasza:
42%
Ha Te nem akarsz tőle semmit, és azt gondolod, hogy most, hogy nem jött össze nekisemmi, már te is jó lennél....akkor hagyd , annyit nem ér.
2019. febr. 9. 20:07
 13/18 A kérdező kommentje:
Hagyom persze, meg van élettársam, akit szeretek. Soha nem hagynám el őt. Csak még mindig nem értem ezt a szerencsétlen embert, meg még kicsit mindig izgat a dolog. De találkozni vele sose fogok.
2019. febr. 9. 20:16
 14/18 anonim ***** válasza:
36%
Van sok normálatlan férfi,akik kapcsolatban élnek.Szóval át kellene gondolni ezt a defektes és hasonló kijelentéseket.Ennyi erővel Neked is van valami stikked,mert azon agyalsz mi lehet,izgat a pasi ennyi után is,gondolkodsz rajta,és még kérdést is felteszel.Nem gondolod,hogy egyszerűen csak nem akart tartós kapcsolatot,mert nem talált olyat akivel szerinte érdemes lett volna,vagy elkezdte több nővel is,de kiderült nem illenek össze?Te tetszettél neki,de attól meg beijedt.Lehet hogy kissé béna de nem gázabb és nem betegebb,mint akik napi szinten verik,alázzák vagy hülyére veszik a másikat.Amùgy meg őt magát kellett volna megkérdezned mi ez az egész.Ha már ilyeneket is tudsz,hogy nem volt hosszù távú kapcsolata.No erről ennyit.N
2019. febr. 9. 21:32
 15/18 peca1000 ***** válasza:
10%

Beléd van esve, azért ennyire zavart.

Ilyenek a nagyon félénk pasik, ha valakibe szerelmesek.

Akibe nem,azzal simán elvannak.

Én is ilyen voltam, csak közben tö...köt növesztettem.

2019. febr. 9. 21:40
 16/18 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy így alakult, mert szerintem kölcsönösen szerelmesek voltunk egymásba. És igen, én se vagyok egészen normális.
2019. febr. 9. 21:44
 17/18 anonim ***** válasza:

Oka van annak, hogy most ezen rágódsz. Szerintem lezárod a múltat, talán újabb szakaszba készülsz. Rendben van, hogy próbálod megérteni, átgondolod.

Am meg miért nem kérdezed meg tőle messengeren? Nem nagy ügy, ezernyi jelentősebb dolgot tettél már.

2019. febr. 9. 22:50
 18/18 A kérdező kommentje:
Sokat beszélgettünk messengeren. Azt mondta azért viselkedett úgy régen, mert hülye volt. Kb. ennél többet nem tudtam kiszedni belőle. De most már megváltozott (legalábbis szerinte).
2019. febr. 9. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!