Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a pasiról?
Tetszik neki egy lány munkahelyen. A szimpátia kölcsönös, megy a szemezés minden nap. Egyikük se meri megszólítani a másikat. Eltelik így néhány hónap. Találkoznak egy buliban. Leittasodnak, bátrak lesznek, összejönnek egy éjszakára. Minden jól megy. Reggel megbeszélik mi legyen. A lány reménykedik folytatásban, a srác nem akar semmit. Pár nap múlva megint meló. A srác kerüli a lányt, nem mer beszélgetni vele, haverok kinevetik, viccelődnek, neki ciki. Lány próbálkozik, de ő szégyelli magát, kitér előle.
Ennek ellenére tovább folytatódik a szemezés hónapokig. A lány feladja később, elkezd pasizni, de belül még mindig fáj neki ez a dolog. Összejön melóhelyen egy férfivel, aki később az élettársa lesz. A srácnak nagyon rosszul esik, továbbra is mindig figyeli a csajt.
Csaj leszámol munkahelyről, többet nem látja a srácot. Eltelik kb. 10 év. Jelentkezik a srác, hogy még nem tette túl magát a dolgon, szeretne talizni, járni a lánnyal. Még sohase volt komoly kapcsolata. Pedig már elmúlt 30 éves.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy miféle ember lehet ő, mert én a mai napig nem tudtam megfejteni ezt a pszichológiai esetet.
Én vagyok az a csaj.
Beléd van esve, azért ennyire zavart.
Ilyenek a nagyon félénk pasik, ha valakibe szerelmesek.
Akibe nem,azzal simán elvannak.
Én is ilyen voltam, csak közben tö...köt növesztettem.
Oka van annak, hogy most ezen rágódsz. Szerintem lezárod a múltat, talán újabb szakaszba készülsz. Rendben van, hogy próbálod megérteni, átgondolod.
Am meg miért nem kérdezed meg tőle messengeren? Nem nagy ügy, ezernyi jelentősebb dolgot tettél már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!