Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy érzed magad, ha megtudod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érzed magad, ha megtudod valakiről, hogy szerelmes beléd?

Figyelt kérdés
Ha megtudod egy fiú/lány barátodról, akit szintén kedvelsz, de nem vagytok/lesztek/lehettek együtt, hogy szerelmes beléd, hogy érint, hogy érzed magad?
2019. febr. 7. 20:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Értem. Viszont olyan is van hogy elsőre elutasítaná a nő a férfit, de aztán rájön, hogy beleszeretett a srácba.

Nyilván most arra utalok, hogy kapcsolatban maradnak ismerősként, vagy barátként és mégis összejönnek később..

2019. febr. 8. 14:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Kétségkívül van ilyen is, más embereknél. Én jól ismerem magam és tudom, hogy ha az alatt a minimum 1-2 év alatt amire szükségem van ahhoz, hogy valakit egyáltalán barátnak tekintsek nem mozdult meg bennem semmi érzelem, akkor már nem is fog később sem. Úgy pedig már nem barátság, ha van egy egyoldalú vágyódás bármelyik fél részéről is.
2019. febr. 8. 16:53
 13/15 anonim ***** válasza:
Volt ilyen az életedben? Egyoldalú szerelem amivel nem tudtál mit kezdeni?
2019. febr. 8. 17:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Igen, mindkét oldalon voltam már, azon is, ahol belém szeretett olyan, akit én csak barátnak tartottam és azon is, ahol én szerettem bele valakibe, aki csak havernak tartott. Mindkét esetben az volt az okos döntés, hogy lezártuk ezt a "barátságot", amint felszínre kerültek az érzelmek..
2019. febr. 8. 17:31
 15/15 anonim ***** válasza:
52%
Viszont így meg egyedül maradtál, te is és valószínű ő is pedig lehet egy próbát vagy egy esélyt megért volna ez a barát..
2019. febr. 8. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!