Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a tartós párkapcsolat titka?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a tartós párkapcsolat titka?

Figyelt kérdés
Sok rövid, kapcsolatom volt, de 1 hónapnál egyik se tartott tovább. Mi lehet a titka hogy valakik évekig együtt vannak? Őszinteség, közös tervek, közös értékrend/világnézet talán?

2019. febr. 7. 08:53
1 2
 11/11 Yoda m. ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

9-es, 10-es válaszadó teljesen megválaszolta. 10-esnek még annyit... hogy nem annyira kémia, mint inkább talán biológia...enzimek, hormonok, stb.

Mindössze annyit tennék még hozzá:

Ha meg akarod tartani, el kell engedned. Ez persze paradoxonnak hangzik, de ezt úgy értsd:

Ha nem akarod kisajátítani: - Csak az enyém... csak nekem 'muzsikáljon'... akkor ez nem más, mint birtoklás. A másik fél testi-lelki birtoklása. Ez egy eléggé gyakori vágyakozás, főként férfiaknál. Csak hogy SENKI nem szeret senkinek birtokolt tárgya, azaz ALANYA lenni. És ezt érzi meg talán a leghamarabb a Nő. És pontosan ez fáj neki a leginkább. (No persze nem mindenki) Ilyenkor van az, hogy kiszolgáltatottnak, egy darab "húsnak" érzi magát a férfi mellett. És sokszor csak azért megy bele Nő, mert ilyenkor érzi, érezheti, hogy törődnek vele, Valaki férfi szereti. AMi még nem biztos, hogy így is van, de attól még érezheti...

Miért is? Sokszor csak a szexuális vágyakozás hajtja a férfit. (Tudom, mert én is voltam fiatal) Amit genetikai felépítése indokolja is... de csak egy darabig, úgy értem egy bizonyos korig. Általában addig, amíg a NŐ-re csak azért van szüksége, hogy ékszerként viselje magán... azaz maga mellett, korzózva a Fő utcában.

No, persze nem azt mondom, hogy ez így lehet nálad is, ezt Te tudod eldönteni, hogy mennyiben igaz.

Én csak azt mondom, hogy 30 év alatt még azért elég gyakori... 20 év alatt meg pláne.

Ha kellő önismeretre teszel szert, valóban olyan tudás birtokába juthatsz, amit addig el sem tudtál volna képzelni... és önmagadról.

Az ERŐ legyen Veled!

2019. febr. 8. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!