Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Segítségre lenne szükségem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítségre lenne szükségem?

Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt a barátnőmmel de elbizonytalanodott az irántam érzett szerelme által nemtudja eldonteni hogy szakitsunk e vagy sem, a kérdésem az hogy megprobaljuk rendbe hozni és megprobalni megegyszer hátha rá jön hogy szeret?

2019. febr. 5. 16:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha az egyik fél nem akarja akkor határozottan nem szabad!Ha szeret csak ellaposodtatok akkor változtatni kell dolgokon és mindig a másik javára.Attol függ nálatok mi a szitu.
2019. febr. 5. 17:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha már azon gondolkodik hogy szakítson akkor nem "elbizonytalanodott az irántad érzett szerelme" hanem már nem szerelmes. Max. szeret.
2019. febr. 5. 17:18
 3/5 anonim ***** válasza:
79%
Én komolyan mondom mr nem értem a fogalmakat pedig nagy vagyok már.Ez a rózsaszín ködös szerelem dolog ez 1 max2 év ha minden igaz.Ekkor a kapcsolatnak is vget kell érnie?Akkor akik együtt vannak 20éve az mi?Valaki igazítson el!
2019. febr. 5. 17:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Valóban érdekes, hogy az emberek manapság, talán filmek és közösségi oldalak hatására is(?), azt hiszik örökké rózsszín köd lesz és pillangók a hasban...
2019. febr. 5. 17:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a kapálózással nem érsz célt. Hagyd rá ha menni akar menjen de ha te nem ingasz meg és azt látja rajtad hogy erős és önálló vagy célokkal akkor lehet megint vonzódni fog hozzád de ne ezért csináld hanem magadért.

Lehet az önbecsülésed a magabiztosságod nem áll szilárd talajon, vannak nők akik emiatt ráunnak a párjukra koloncnak és unalmasnak érzik, nem érzik magukat nőnek mellette. Válj Férfivá, aki tudja mit akar aki erős és egyedül mások nélkül is jól tudja magát érezni akinek vannak barátai hobbijai, céljai.

2019. febr. 5. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!