Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagyok képes rá? Segítségre van szükségem? 21/l
El akarom felejteni. Valójában nem volt köztünk semmi, nem viszonozta az érzelmeimet, de ezt a lehető legudvariasabban közölte velem, és utána is mindig kedves volt. Ennek már lassan 3 éve. Sok mindennel próbálkoztam, hogy elfelejtsem, rengeteg módszerrel és néha mikor már azt hittem, hogy vége, kiszerettem belőle, rájöttem, hogy mégse.
Nincs még egy olyan ember mint ő. Ő volt számomra a tökéletes, de én akkor még teljesen más voltam és biztos elriasztottam a viselkedésemmel.
Nem akarok siránkozni, de aki volt már hasonló helyzetben, hogyan sikerült kilábalnia belőle? És aki nem volt ilyen helyzetben, de tudna valami jó tanácsot adni, annak is örülnék.
Gyere fel hozzám éjszakára és majd együtt jól elfelejtjük.
Kipiszkálom belőled az emlékét három oldalról is, aztán eszünk egy pizzát. Nah?
Huu ez jó nehéz kérdés :D
De megpróbálok azért a tőlem telhető legjobb tanácsot produkálni :)
Először is egy viszonzatlan szerelemnél rosszabb dolog csak a fogfájás van de erre is van orvosság igaz hogy jóval komplikáltabb meg nem mindenkire hat de amit én ismerek azt leírom. Először is valószínű azért gondolkodsz rajta ilyen sokat mert sok időt töltesz egyedül és ilyenkor hajlamosabb az ember ilyenen rágódni tehát erre az a megoldás hogy többet kellene a barátaid társaságában tölteni vagy kikapcsolódni mert akkor el lesz terelve a figyelmed nagyobb mértékben mintha egyedül lennél. A másik amit tudok tanácsolni hogy próbálj ismerkedni mert nem ő az egyetlen aranyalma amit Isten teremtett neked. Tudom nagyon nehéz lesz eleinte de ha nem akarod hogy az idő elillanjon feletted akkor magadat erre alkalmassá kell tenned.
Remélem tudtam valamit segíteni mert egyenlőre csak ennyi jutott eszembe :)
21/F
A perfect tanácsot most megkapod tőlem kisasszony :)
Azért nem tudod elfelejteni mert még mindig szerelmes vagy és a kulcsszó hogy tökéletesnek láttad( látod) Ez az ami még mindig baj... Szerelembe esni könnyű. Én többé nem fogok mert elvakít és nem hagy józanul gondolkozni. Erre a legegyszerűbb módszer hogy használod az eszed és megkeresed a hibáit...
Mondom a példám: Én is szerelmes voltam egy pár éve egy lányba ... teljesen tökéletes volt (rózsaszín köd) nem jött össze a dolog , nem viszonozta az érzelmeim. Mikor vége lett akkor tudtam csak átlátni hogy milyen rossz lett volna ha mégis összejön. Éna nyugalmat próbálom keresni mindenhol Ő pedig elég családcentrikus és nagyonnagy a család. Kb abból állt volna az életünk hogyha nem mi megyünk valamelyik rokonokhoz látogatóba akkor hozzánk jön boldog boldogtalan... kb fél év után az ablakon ugrottam volna ki.
Amit tanácsolni tudok hogy ismert meg jobban.. ha kapcsolat felvétel nem lehetséges akkor próbálj meg utána nyomozni kérdezősködni hátha találsz egy hasonló dolgot ami teljesen kiábrándít belőle. Olyan nincs hogy valaki teljesen tökéletes csak a mesébe... meg a rózsaszín ködben...
UI: Más pasival kapcsolat vagy csak sima szex nem fog segíteni különben már felajánlottam volna magam. Csók 27F
Velem is hasonló volt, csak nem visszautasított, hanem örömmel nézte a vergődésemet.
Felmondtam a munkahelyemen, rábíztam nagymamámra a kutyámat és kijöttem 2 hónapra Brazíliába. 4. hete vagyok itt, már most jót tesz a távolság.
Ha gondolod levélben megírhatod a történeteteket, én szívesen mesélek az enyémről.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!