Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A mérnöknek megtetszik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mérnöknek megtetszik a gyári munkás nő, és összejönnek? Szerintetek létezik ilyen a valóságban?

Figyelt kérdés
Régebben egy munkahelyen dolgoztunk, én munkásként, ő a fejlesztésen. Nem is találkoztunk, csak egyszer kétszer elmentünk egymás mellett. Akkoriban volt párom, talán neki is volt valakije. Én fél évvel ezelőtt felmondtam ott, jelenleg egy másik gyárban dolgozom betanított munkásként, közben véget ért a kapcsolatom is. Váratlanul megkeresett facebookon nemrég, ismerkedést kezdeményezett, pár napja beszélgetünk, eddig normális férfinak tűnik. Tudja rólam, hogy csak érettségim van, (meg 2 semmit nem érő szakmám) és hogy most is gyárban dolgozom, de úgy tűnik a beszélgetésből, hogy ez nem zavarja. Szerintetek létezik ilyen, hogy valóban nem érdekli a végzettség, a munkakör csak én magam? Ha összejönnénk, nem szégyellne a munkatársai előtt ( akik ugye ismernek, kis cégről van szó), vagy a barátai előtt? Persze nem tudhatjuk, hülye kérdés ez így, de kíváncsi vagyok hasonló helyzetben lévők véleményére.
2019. febr. 4. 15:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
23%

A 9. írta le a nagy igazságot!

A nők SOKKAL inkább lenézik az alacsonyabb rendű/rangú férfit, mint fordítva!

Persze sok esetben számít a pasinak a feleség társadalmi státusza, de a ti esetetekben nem ilyen a helyzet.

2019. febr. 4. 16:54
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
11# nyilván... Mivel egy gyári munkás nem tudja eltartani a családot, és mivel a nő szül gyereket és általában ő marad otthon, a pasi az akinek többet kell keresni.
2019. febr. 4. 17:44
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Van érettségim, meg egy OKJ-m,bölcsődei gondozónő vagyok.

A férjem orvos. A nagymamámat kezelte a korházban, ott ismerkedtünk meg,sokat beszélgettünk, majd randira hívott. Ennek inmár 9 éve. Azóta van egy 4 éves lányunk , s most várjuk a tesót. Szóval ne ezzel foglalkozz,hanem éld meg a pillanatokat vele, még happy end is lehet belőle!Sok sikert! :)

2019. febr. 4. 18:48
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Aki végzettség alapján keres párt az egy csőlátású majom, nekem csak szakmàm van meg vàllalkozásom a párom pedig jogász :)
2019. febr. 4. 19:06
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

a gyárban hány műszakban dolgozol?

miből áll a munkád, milyen tevékenységekből?

mi az a 2 semmit nem érő szakmád?

2019. febr. 4. 23:04
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Persze, hogy létezik nálunk is előfordult már nem egy alkalommal.
2019. febr. 5. 02:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Persze, létezik
2019. febr. 5. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!