Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális? Lehet ettől még ő az igazi?
Van egy barátom, akit nagyon nagyon szeretek, 4 éve vagyunk együtt. Mindent vele képzeltem el, házasság, gyerekek, együtt megöregedni. A gondolatát sem bírnám elviselni, hogy nem részese az életemnek. Tervben van az esküvő is, a családom is imádja őt. Mióta csak ismerem őt, azt gondoltam, hogy ő az igazi, az első perctől fogva, pedig nagyon nehezen jöttünk össze - 3 év barátság kellett hozzá.
Sokszor eszembe jut viszont az első barátom. Már régen vége lett, nagyjából 7 évvel ezelőtt. Borzasztóan nehezen hevertem ki. Néha beszélünk facebookon, elég sablonos dolgokról, bár mostanában egyre ritkábban.
Nemrég egy barátnőmmel beszélgettem, és szóba került a volt barátom, mert ez a lány ismeri azt, akivel mostanában randizik. Érdekelt, ezért elkezdtem róla kérdezgetni. Aztán a barátnőm egy olyan kérdést tett fel, ami azóta is borzasztóan frusztrál: hogy akarok hozzámenni a barátomhoz, ha még mindig ennyire érdekel a volt pasim?
Erre köpni-nyelni nem tudtam. Sosem terveztem vele újrakezdeni, kizárt dolog, hogy el tudnám vele képzelni a közös életet, nem is akarom, de belegondolva.. azt sem tudom elképzelni, hogy nem beszélünk.
Egészen addig biztos voltam a dolgomban, amíg a barátnőm nem kérdezte ezt. Lehet, hogy tényleg nem normális, hogy ennyit foglalkozok vele? Én nem szeretem már azt a fiút, de elkezdtem kombinálni, és az jutott eszembe, hogy mi van akkor, ha az igazinál, a nagy ő-nél egyáltalán nem jutna eszembe se a volt barátom?
Teljesen kétségbe vagyok esve. Ti hogy vagytok ezzel? Eszetekbe jut a volt szerelmetek az igazi mellett?
Teljesen kétségbe vagy esve xDD
Azt ugye tudod, hogy ezzel az olvasók messze túlnyomó részét provokálod. Ez a legnagyobb bajod?
Attól, hogy már nem vagy az exeddel, mindig is az életed része lesz, ez a válasz.
En azt nem ertem, hogyha allitolag ennyire komoly a dolog a jelenlegi baratoddal, akkor minek alazod meg ot azzal, hogy nyilvanvaloan keptelen vagy elengedni az exedet.
Van par exem, iden ferjhez megyek, de eszembe se jutna ugy megalazni a paromat, hogy szobaalljak velük, meg olyanokat mondjak, hogy nem tudom elkepzelni, hogy ne beszeljek x exszemmel. Egyszer voltam ilyen szituacioban, amikor ilyeneket gondoltam mint te egy exszel kapcsolatban (de en akkor nem voltam kapcsolatban senkivel), hogy nem tudnam elkepzelni, hogy ne beszeljunk legalabb neha meg tarsai - na, o a leendo ferjem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!