Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelem nélkül, vagy várni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem nélkül, vagy várni az érzésre?

Figyelt kérdés
Ha eleve nem vagyok egy könnyen szerelembe eső típus, egyszer voltam csak az életemben. Akkor melyik a jobb? Várni, hogy még hátha átélem és olyannal lehetek együtt, vagy megállapodni valakivel, akit bár szeretek, de nem szerelemmel?
2019. febr. 3. 12:34
1 2
 1/20 Noblesse Oblige ***** válasza:
77%
Az utóbbi verzióval az a gond, hogy ha mégis jön a szerelem, te benn leszel egy nagyon rossz helyzetbe. Ott lesz a párod és családod, akik számítanak rád, és ott lesz a szerelem amire azt hitted sosem jön el...
2019. febr. 3. 12:38
 2/20 A kérdező kommentje:
De ha sosem jön el? És ha az ember már 30 felé közelít..?
2019. febr. 3. 12:39
 3/20 anonim ***** válasza:
64%
Az ilyen #1-esek azt mindig kihagyják, hogy akit választasz azzal is kialakulhat szerelem!!!
2019. febr. 3. 12:44
 4/20 anonim ***** válasza:
Mi van akkor? Semmi. Lehetsz 100 évesen is szerelmes, nem a koron múlik.
2019. febr. 3. 12:46
 5/20 anonim ***** válasza:
49%

30 fele közelít...

Oszt akkó' mivan?

36 múltam, hátam mögött egy válással...

Nekem sem jobb mint neked, meg még sok másnak sem.

Nem kell fosni a 30 tól. Majd ha 60-70 leszel akkor talán majd azt mondom már nem sok esély van párt találni.

2019. febr. 3. 12:47
 6/20 Noblesse Oblige ***** válasza:
54%

Akkor neked szimplán kapuzárási pánikod van.

Az én és kölyökkori barátaim családjai szétmentek. Ugye első házasság kb 20 év körül kötettet, lecsengett. 30-35 évesen válás és újrakezdés. Majd második fészekalj rakás. Így van nekem is egy csomó kistesóm. Apám második és egyben utolsó házasságából.

Nagyon sokan a 30-as éveik végén vagy 40 körül találják meg a párjuk akivel képesek leélni egy életet. Ez a tendencia.

2019. febr. 3. 12:48
 7/20 A kérdező kommentje:
Valóban, de ha az ember szeretne családot, meg gyerekeket?:) Lehet beüt a szerelem jövőre, meg lehet, hogy csak 10 év múlva. 40 felett szüljek?:D
2019. febr. 3. 12:50
 8/20 anonim ***** válasza:
jaaaaj gondoltam....Akkor csapd le az első ürgét és hajrá..
2019. febr. 3. 12:56
 9/20 Noblesse Oblige ***** válasza:

A mostohám és kistesóim anyja így tett. 4 gyereket ossz le 38 és 48 között. Mind egészséges, és kiegyensúlyozott.

Lehet neked ez vicces... de nálunk meg általános...

Te életed ettől függetlenül. És ha nő vagy akkor érthető, hogy a "bűvös 30" miatt ki vagy akadva. Meg kapuzárás...

De ez csak addig téma amíg túl nem vagy egy szerencsétlen házasságon és áhított utódnemzésen. Utána ráérsz tiszta fejjel dönteni a jövődről.

2019. febr. 3. 12:57
 10/20 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
66%

Ha férfi vagy, az elég gáz a nők szemében. Én sem tudok pár hét alatt beleesni valakibe, s csodálkozni szoktam azokon, akik alig pár nap ismerkedés után összebútoroznak. WTF!

Képtelenség hetek/hónapok alatt kiismerni valakit. Emiatt van a rengeteg szakítás, válás, mert az emberek fejest ugranak az ismeretlenbe, utána meg megy a sírás-rívás.

2019. febr. 3. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!