Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy 42 éves és 25 éves kapcsolatáról? Működhet szerintetek?
Nekem még a tudatától is hányingerem lesz.
24/L
Szerintem nem, teljesen más életszakaszban vagytok.
Plusz elég ciki lesz, hogy mindenhol az apádnak nézik... Ha most még nem, akkor 3-4 év múlva.
Ha a nő az idősebb -de fiatalos akkor érdekes egy ideig.
Fordítva már elcsépelt mindennapos dolog...
legalább apáddal sok közös témája lesz, ha már veled nem tud a guns n roses slágerekről meg a kommunizmusról elcsevegni
már ha nem nyír ki inkább mindkettőtöket előtte
Tapasztalatból mondom, nem működik. Kivételek persze vannak, mint mindenben.
Ilyen korkülönbséggel mentem férjhez, nagyon régen. Ő punnyadt a tv előtt, én mentem volna..
Tele voltam energiával, ő lusta, fáradt, nyűgös volt a társasághoz,és bármivel. Utolsó éveink betegápolással teltek, tavaly eltemettem.Gyászolom, mert volt benne jó is, de nehéz újra építeni az életem így bizonyos kor után. Vele az uóbbi években társas magyány volt, most csak sima magány. De most legalább tudom, miért vagyok egyedűl.Senkit nem beszélek le, működhet jól is, de nem biztos.Nagyon nem..
Miért ne működhetne?
Ezen csak a pnához nem jutó fiúcskák hörögnek, hogy még az idősebb pasasok is a konkurenciájuk, nem csak a saját bénaságuk, illetve az örökszűz befridzsideresedett nők, akiknek volt 1 ilyen kapcsolata, és abból akarnak levonni mindennemű következtetést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!