Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért jegyezte el őt, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jegyezte el őt, és engem még sem?

Figyelt kérdés

Azt hiszem, minden úgy ment mint a mesében.Romantikus megismerkedés, epekedés egy újabb randi után, és számolni a pillanatokat mikor láthatjuk egymást újra. Látszólag minden sínen volt. Megvoltak a vágyaink, a terveink, szerették a szüleim és engem is az övéi. Eltelt 4 év, és még mindig ugyanazt éreztem mint a legelején.

Előtte nem gondoltam volna senkivel sem ilyen komolyan mint vele. Nem vágytam másra, csak hozzá tartozni, és egyszer családot alkotni.

Én nem az a tipus vagyok aki ezzel rágta volna a fülét, mert elvesztette volna a varázsát. Viszont sokszor beszélgettünk a terveinkről, és mindig egy hullámhosszon voltunk. (Elviekben)

Aztán jött a villámcsapás. Egyik napról a másikra lelépett valaki mással.

Fáj. Miért van az hogy ő 2 hónap együttlét után megkapja azt amire én éveket vágytam? Amit magamban mindig szerettem volna? Én miért nem érdemeltem meg azt az eljegyzési gyűrűt mikor én keltem fel reggel 5 órakor munka előtt hogy friss melegételt vihessen? Én mostam a ruháit, és vártam haza meleg étellel mikor én is dolgoztam.

Sose hántolgattam fel neki, egy szóval sem.

Ismerem a lányt. Történetesen. Tudom hogy sose tenne hasonlót. Nem ápolná mikor korházba került, vagy bármi egyéb. Ő az a tipus akinek az számit mit kap ajándékba és mennyibe kerül. Én sose kértem egy szál virágot sem.

Miért jobb ő nálam?

Miért kell elviselnem azt ha látom az utcán sunyin a képembe vigyorogjon?

Miért csinálta ezt? Minek jegyezte el 2 hónap után?

Hogyan felejtsen el?

23/L

2019. febr. 2. 18:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Fiatal vagy, gondolom ő is.

Valószínűleg kva kényelmes volt anyutól anyu 2höz költözni, ha ennyire ki volt nyalva a valaga. Te jó voltál otthoni szolgának, az új csaj meg az izgis ribi, aki tudja hogy forgassa a csípőjét szex közben. Ennyit tud.

Majd ha idősebb leszel, rájössz, hogy nem kár érte, ő meg 10-15 ugyanilyen lánnyal később majd esetleg rájön, hogy ez elég felszínes és nem túl kielégítő. Vagy sem. De addigra neked már bőven lesz egy férjed, aki megbecsül.

2019. febr. 2. 18:31
 12/22 anonim ***** válasza:

Szerintem az emberi bonyolultság még nem ok arra, hogy valakit hülyítsünk, vagy játszadozzunk az érzéseivel. Ha valaki nem tud kötődni, viszonozni a másik emberke érzéseit, attól nem kell megjátszania magát, erre nem mentség az, hogy ő “bonyolult”, nehezen érthető ember. Ennek ellenére valószínűleg könnyen érthető hazugságokkal hálozza körbe a nőt, itt kezdődik a baj.

Legalábbis a kérdésből ez jött le, ez lehet magyarázat arra, hogy ennyire beleélte magát egy áltatott kapcsolatba. De az is lehet, hogy talán naivitásról van szó, ahol a nő hagyta magát beleélni a kapcsolatba és nem vette észre a rosszra utaló jeleket.

2019. febr. 2. 18:32
 13/22 anonim ***** válasza:
89%

Aztán rá két nap múlva összejött..

Aha,megvolt az már melletted is.. :( Pasiknak kell egy fix szamár aki mellett keresik a lovat. Én is voltam szamár is ló is. Szamár nem lettem többet..

40N

2019. febr. 2. 18:33
 14/22 anonim ***** válasza:
84%

Gyanús, hogy már a szakítás előtt is megvolt neki az a lány egy ideje, veled párhuzamosan.

Az, hogy eljegyezte, nem jelenti azt, hogy el is veszi. Lehet, az a kapcsolat még "friss" (a ti 4 évetekhez képest), megvan az újdonság varázsa, könnyebben hagyja magát befolyásolni. Lehet, csak azért jegyezette el magát, hogy téged bosszantson, mert a volt párod elmesélte neki, mennyire szeretted volna. Ez megmagyarázza a lány viselkedését.

Sajnos vannak ilyen alja emberek, voltak is, meg lesznek is.

Sajnálom, hogy ez történt, de ne bánd, hogy nem kötötted össze az életed egy ilyen emberrel.

Összeillenek, ha úgy van minden, aminek látszik.

2019. febr. 2. 18:37
 15/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát. Megpróbálok rajta túlleni.
2019. febr. 2. 18:39
 16/22 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs sok értelme irigykedni az “új lányra”.

Volt pár olyan tapasztalatom, hogy az exnek új barátnője lett, eleinte ez valami irigylésreméltó jelenségnek tűnt a szememben, mert ilyenkor mindenki beleéli magát az elején, hogy minden olyan szuper a friss kapcsolatban. Az elején mindig ez van. Ez nem számít, inkább az, hogy mi jön utána. Számos ilyen kapcsolat van, ahol alig ismeri egymást két ember, de már lebegtetik az álom jövő lehetőségét, aztán gyakran megesik, hogy pofáraesés a vége. Tehát szerintem teljesen értelmetlen ezzel foglalkozni.

Gondolom a ti kapcsolatotok is ilyen tökéletesnek tűnt az elején, és lám így végződött. A mostani kapcsolatnak is csak a felszínét látod, nem tudhatod ennyiből, hogy mi van mögötte.

2019. febr. 2. 18:52
 17/22 anonim ***** válasza:
68%

"mikor én keltem fel reggel 5 órakor munka előtt hogy friss melegételt vihessen? Én mostam a ruháit, és vártam haza meleg étellel mikor én is dolgoztam."

Az eljegyzés nem a kiszolgálás ellentételezése.

2019. febr. 2. 19:04
 18/22 anonim ***** válasza:
86%

Ezzel a csajjal szerintem a háttérben hónapokig ment a csetelgetés, találkozás. Nem volt bármi furcsa a viselkedésében? Biztos, hogy nem? Gondolkodj erősen!

Olyan nincs, hogy minden tökéletes, akkor nem hagyott volna el. Neki valami hiányzott. Sose jelezte, hogy hiányol valamit?

30N

2019. febr. 2. 19:24
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg ez nem egy 2 hónapos kapcsolat már...

Tudom hogy fáj, de neked sem kellett volna szemellenzővel járnod a fejeden. Biztos már jóideje nem működött úgy a dolog, haogy kellett volna és nem akartad észrevenni.

2019. febr. 2. 20:03
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Örülj, hogy lelécelt. Te belezúdítottad a szereteted, gondoskodásodat ebbe a kapcsolatba, ő meg gyakorlatilag kihasználta.

És titkon azt se várd, hogy visszakullog hozzád, mert nem fog. És lehet neki most “ jobb” valahol, ( új seprű jól seper, egy ideig.....) de ez mindegy is.

Neked ez csak egy nyereség, mert gondolj bele, feleslegesen rápazaroltad a szeretetedet !

2019. febr. 2. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!