Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nem vagyok értékes ember? Engem miért nem lehet szeretni?
Volt párom 7 évig volt együtt az exével. Ha igaz amit mesélt, a nő nagyon "gáz". Mégis nagyon szerette, annyira, hogy össze is költözött vele. Mikor összejöttünk, úgy láttam, hogy nagyon odáig van értem. Úgy viselkedtünk mintha évek óta együtt lennénk, nagyon elhittem, hogy ez hosszútávú lesz. Majd elkezdett megváltozni, már alig keresett, de közben mindig mondta, hogy szeret meg fontos vagyok, nem akar elveszíteni. Rossz érzésem volt, hogy nem szeret, úgyhogy szakítottam vele. Azt mondta, hogy szeret csak még nem olyan mélyen, de neki ehhez idő kell, rá két hétre meg ordított velem, hogy csak sajnálatból volt velem együtt.
Az előtte lévő kapcsolatomnál szinte ugyanígy. Azt mondta, hogy soha nem érzett még ilyet, majd mikor szakítottunk, rá két hétre összejött valakivel, aki azóta élete szerelme, és nekem meg azt mondta, hogy csak szórakozott velem.
Egyszerűen élni sincs kedvem, egy datab sz.nak érzem magam. Soha senki nem volt még belém szerelmes, soha senkinek nem voltam fontos. Nem tudom mi értelme van az életnek, ha az ember ennyire magányos.
Nagy a világ sokan vagyunk és különbözőek. Nem működhet mindenkivel.
Nem vagy értéktelen, az is lehet, hogy ők sem voltak azok, csak egyszerűen nem passzoltatok össze.
Előfordul, hogy egyik fél sem hibázik, egyszerűen csak mégis vége.
De lehet, hogy csak sheggfejt fogtal ki.
Meg fogod találni azt a férfit, akivel működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!