Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nektek bejön ha egy férfi trágárul, lenézően beszél? Az olyan alfás, nem?
A 36%-om azt tükrözi, hogy őszintén válaszolok bullshitelés helyett :)
Igen, szingli vagyok, egyrészt mert alacsony és ronda vagyok, másrészt mert nem tudom megjátszani a bunkót.
Komolyan ezzel áltatod magad? :D
Nem lehet, hogy szimplán egy utálatos alak vagy? Ja, persze. Veled semmi hiba nincs, a nők hibásak, amiért nem zuhannak a karjaidba.
Van egy olyan ismerősöm, mint 36%os. Mindig nyafog hogy milyen magas elvárásaik vannak a nőknek, az is azt állítja, hogy azért szingli, mert alacsony és ronda.
Véletlenül sem azért, mert ötödik évét tölti egy egyetemi alapszakon (ami 3 évig tartana) mivel egy lusta f..z, magasról lesz..ja az egészet, inkább tölti az idejét bulizással aztán szórja a pénzt a harmadik tárgyfelvételre meg a kérvényekre hogy ne rugják ki.
Vagy véletlenül sem azért, mert semmibe nézi a nőket. Velem úgy beszélt személyesen, hogy végig a cickóimon legeltette a szemét, holott egy egyszerű pólóban voltam... aztán csodálkozik, hogy senkinek sem kell, de állítja, hogy mindezt azért, mert "alacsony és ronda és e miatt a nők nem adnak neki esélyt". Szánalom. :D
Ahogy kérdező kérdése is. Normális nőnek ez visszataszító. Tegnap óta tele van az oldal provokatív, kitalált kérdésekkel. Látszik, mennyire unatkozik néhány ember hétvégén.
36%, nem tudod megjátszani a bunkót? Itt azért elég jól sikerül, több kérdés alatt is :-)
Kérdező, nem jön be, én sem beszélek trágárul, és a gyerekem apja sem, olyannal nem is szaporodtam volna.
Te szellemileg tényleg ennyire elmaradott vagy, vagy sose szoktál szerelmes párokat látni?
De nem kell aggódni. Ilyen felfogással úgyse lesz senkid.
Én egy ilyennel nem találkoztam, pedig nagy társaságokba járok.
Talán a te nézőpontoddal van a baj.
De hajrá, próbálkozz csak. Kezdj el szidni egy nőt, hátha beléd szeret. XD
Ja, es ez: "Pedig az életben ezt látom,nagypofa+trágárság=egy jó nő."
A jó nő, nem mindig normális. Ha felszínes nő kell, akkor lehet hogy jobb alpárinak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!