Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nektek bejön ha egy férfi trágárul, lenézően beszél? Az olyan alfás, nem?
Figyelt kérdés
2019. febr. 2. 07:23
1/35 anonim válasza:
Nem, ez inkább tahóság. Legalábbis annál aki egy kicsit is intelligens. Káromkodni mindenki szokott, de általános iskolában volt utoljára menő csúnyán beszélni.
2/35 anonim válasza:
Imádom. Szagolja is meg a fenekem lehetőleg és pisiljen le engem és a lakásunkat, hogy a többi hím érezze, ez az ő területe.
Beszarok, komolyan mondom...
4/35 anonim válasza:
Mifelénk az alfa kifejezés a b'alfa'sz rövidítése, úgyhogy igen, beszélj továbbra is lenéző trágárságokat!
5/35 anonim válasza:
Ez nem alfa, hanem tahó. Egy igazi alfa gentleman is egyben, aki nem trágár kódok.
7/35 anonim válasza:
Bejön nekik, bármit is hazudnak. A bunkók a nyerők a nőknél. Persze ha nem nézel ki jól, bunkósággal se mész semmire.
8/35 anonim válasza:
Igen, a 36%-od pontosan jól tükrözi az értelmi szintedet. :D
9/35 anonim válasza:
Biztos sok nőt fognak így. Ja, mégsem.
10/35 anonim válasza:
Miért érzem úgy, hogy a kérdező és a 36% szingli? Ó, igen. Mert azok. XD
Persze, hogy bejön! De csak miután levadászta a mammutot, amíg én tüzet csiholtam a barlangunkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!