Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknél mit foglal magába az a szó hogy szerelem? Mit jelent számotokra?
Feltételeknek kell teljesülnie, hogy valakibe beleszeressenek?
Szemszín, haj, intelligencia, diploma, magasság, súly, jellem szerint válogat?
Feltételek mellett lehet szerelem első látásra ezeknél a nőknél?
ha megkérdezel egy nőt, hogy mit szeret benned, és azt, a választ kapod, hogy "ööö izé, hát úgy mindent", akkor szépen köszönj el tőle, és többet ne találkozz vele
az emberi faj állítólag azért magasabb szintű, mint a majom, mert képes az érzelmeinek, és gondolatainak kifejezésére
főleg, ha vannak
Én nagyon szeretek egy férfit. Mikor megismertem egy átlagos férfinak láttam aki nem az esetem. Aztàn egyre többet voltam vele egyre többet jelentet, egyre fontosabbá vált a személyisége a lelke ami megfogott majd így ahogy egyre jobban kezdtem megszeretni egyre tökéletesebbnek láttam külsőleg is. Nem azt nézem milyen a teste hanem egyszerűen minden porcikájàt szeretem még azt is, hogy macisabb mert ő ilyen és hiába nem szerettem régebben sosem a macisabb pasikat azt hiszem ez az igazi szeretet amikor mindent szeretek ami ő maga.
Kár, hogy ő nem így érez irántam de nem vagyok önző és mivel szeretem az ő boldogsága fontos nekem így remélem valakivel majd nagyon boldog lesz.
"Mondtam neki hogy amit nem tudunk megmagyarázni, az nincs is. Ezzel nem ellenkezett. Pl mondhatta volna: szeretem a mosolyod, érintésed, hangod meg hasonlók."
Na ezzel vigyázz és én egyáltalán nem értek egyet a 21-essel. Szerintem az igazi szeretet épp az, amikor nem valamiért szeretjük a másikat, hanem szeretjük úgy, ahogy van, sokszor annak ellenére, amilyen.
Egyébként pedig óriási hiba a szexuális vonzalmat kiszedni a szerelemből. A szerelem nem csak lelki és lírai érzés, szerves része a szexuális vonzalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!