Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ezzel válaszol egy lány akkor van esélyem nála?
Ez nem egy oszinte valasz. Szerintem ennel tobbre ne szamits. Barmikor el fog chat-elni veled, de komoly dolog ebbol nem lesz, ennel joval direktebbek azok a nok, akik akarnak toled valamit.
42F
Szóval örül,és kész.Ilyen illedelmes válasz.Szeretlek,örülök.☺
Persze lehet csak ennyire visszafogott.Harcolni azért még nem kell,ha elmegy veled 2.randira akkor még van esélyed.
hat szerintem ez meg semmire sem garancia..
Eleg sok olyan srac volt az eletemben,akikkel hajnalig beszeltem,es imadtam,mert rengeteg volt a kozos tema,ugy irasban mint eloben...jokat tudtam nevetni veluk,mert nagyon talalt a humorunk is. Csak a bokkeno az volt,hogy en nem akaratam semmit toluk. Hiaba ereztem jol magam,hiaba tudtunk orakat beszelni,es hiaba kedveltem oket nagyon,valahogy nalam sokszor nem pattant langra a szikra.. (igazabol szikra sem volt ..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!