Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudom meg hogy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vágány Norbert kérdése:

Honnan tudom meg hogy csak játszik velem a lány vagy van nála esélyem?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, a lány 20. Tudja hogy régóta szerelmes vagyok belé. Én úgy vettem észre hogy ő is szimpatizál velem, de lehet hogy csak megjátsza. Vettem neki rózsát, látszott a szemébe hogy meghatódott. Félre hívtam és mondtam neki, hogy tudod hogy már régóta tetszel nekem meg hogy van e egy kicsi esélyem is nálad. Bólogatott rá meg mondta hogy ühüm. Elhivtam egy koncertre de mondtam neki hogy nem kell most válaszolni gondolkozzon rajt mert láttam rajta hogy hezitál. Utánna átölelt és adott 2 puszit meg én is neki.
2018. máj. 20. 15:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy ingyen koncertjegyre már tuti jó vagy nála. :DD
2018. máj. 20. 15:36
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem beszéld meg vele, máshonnan nincs ahonnan tudnod.

Miből gondolod, hogy csak megjátsza? Szerintem ennek a legegyértelműbb jele az, ha nem törődik veled, nem szeret kellő időt fordítani rád, kifogásokat keres a találkozásokra, stb.

2018. máj. 20. 15:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak játszik veled.
2018. máj. 20. 15:38
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem keres kifogásokat meg semmi ilyen. Csak lehet kihasználja hogy én nagyon nagyon régóta fülig szerelmes vagyok belé
2018. máj. 20. 15:39
 5/8 A kérdező kommentje:
Lájkolgatja a képeim, mindig mosolyog rám. Keresi a testi kontaktust
2018. máj. 20. 15:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is erre gondoltam (első vagyok). Tudja, hogy személyedben van egy pincsikutyája, aki mindig ugrik, ha neki kell valami, de neki semmit nem kell érted tennie azon kívül, hogy néha elejt neked egy-két figyelemmorzsát (amikor épp olyanja van), amiért te cserébe újabb hetekig-hónapokig hű rabszolgája leszel. Szerintem jobban teszed, ha tartasz egy kis távolságot, és engeded, hogy ha tényleg akar tőled valamit, akkor most teperjen egy kicsit ő is. Ha nem teszi, még akkor is jobban jársz, mint ha játszod a reménytelen hősszerelmest.
2018. máj. 20. 15:48
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ne menj át szánalmas papucsba..figyeld a jeleket. De ez úgyis idővel fog majd kiderülni.
2018. máj. 20. 15:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Mazlista lenne egy ilyen pasival mint te a csaj....:/
2018. máj. 20. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!