Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem később is ki alakulhat, vagy az első pillanatban már érezni kell?
Figyelt kérdés
Nemsokára 40 éves leszek.Nagyon bele fáradtam a tökéletes férfi ki választásába.Sok párkereső oldalon sok férfival beszélgettem,volt akivel hónapokig.Az elmúlt évben akivel komolyabbra fordult azokban csalódnom kellett,mert hazudtak.Most van egy fiú 7 évvel fiatalabb.Nagyon kedves,udvarias.Ő az első akit úgy tűnik a gyermekem is kedvel.(Nem sokat látott,3-at)De idáig mindegyiket utálta.😅A probléma,hogy még nem érzem hogy hu de szerelmes lennék.Külsőre nem igazán az esetem,eleinte szóba sem akartam állni vele.De annyira kitartó volt, és cuki hogy bele mentem egy talalkozásba.Most nem tudom folytassam e vagy keresgéljek tovább a sok hülye között.Nagyon bele fáradtam már.Aki kicsit jobban néz ki vagy munka kerülő,vagy csak sexet akar.Ti mit tennétek?Várjak hátha szerelmes leszek?2019. jan. 25. 05:59
11/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszönöm szépen.Nagyon igazad van.Mérlegeltem is a napokban ezeket, és mindenképpen szem előtt tartom amit irtál,de várok még egy kicsit.Mert lehet ha elengedem csak ezért, és kicsi esélyt sem adok a dolognak később megbánom.
2019. jan. 25. 09:38
12/18 Rockarc válasza:
Nalam mar ez a "fiu" kitetel is azt sugallja, hogy nem tekinted komoly partnernek. Ha pedig egy ferfira azt mondjak, hogy cuki, az a legtobb esetben a szerencsetlen szinonimajakent ertelmezheto. Epp most keszulsz a futottak meg kategoriabol valasztani, amit sokan preferalnak, akiknek "nem jut no", de valojaban megalkuvas, te is erzed. Szerintem barmi is fog tortenni ugyis tovabb fogsz keresgelni a "sok hulye kozott", mert nem talaltad meg, akit kerestel. A fiu sem az, szvsz.
Azert 33 evesen, ha ilyet mondtak volna ram, hogy fiu, meg cuki, durvan kiakadtam volna. Ha erzi rajtad ezt a hozzaallast, nem csodalom, hogy "fel" toled, marmint attol, hogy eldobod az elso adanado alkalommal. Mert ez mar most boritekolhato.
42F
13/18 A kérdező kommentje:
Utolsó.Lehet....😅
2019. jan. 25. 12:14
14/18 anonim válasza:
Lehet hogy csak fiúnak látod bár szerintem egy alkalom után ezt nem lehet biztosra tudni.Közben derülne ki hogy igazi férfi csak nem volt alkamom h meg/kimutassa.
15/18 A kérdező kommentje:
Ezt nem fogjátok elhinni.Tegnap újra találkoztunk.Másik városban él.Elmondta hogy van barátnője akivel együtt él, és terhes.El akarja hagyni.Mondta a lánynak hogy nem akarja a gyereket,de az megtartotta.Hát én köpni,nyelni nemtudok.Eddig úgy tudtam egy barátjával bérelnek egy lakást.Hát ennyit a kis szende,cuki fiúmról.😅Aaaaa sokk hatás alatt vagyok még mindig.
2019. jan. 26. 07:51
16/18 anonim válasza:
Na és ezek után hogyan tovább. ? ;-)
17/18 A kérdező kommentje:
Ez jó kérdés.Még itt van.Gondolkozás alatt vagyok.Én is férjnél vagyok még.Aki sűrűn látogat a gyerek miatt.Jó a viszonyunk,csak baráti.Úgyhogy nagyon nem pattoghatok.Hazudott, de őszinte is volt.Ki tudja mikor tudtam volna meg ezt ha nem momdja el . Nem tudom.
2019. jan. 26. 16:00
18/18 A kérdező kommentje:
Szóval úgyis nézhetem,hogy ha nem mondja el, hónapokig szórakozhatott volna velem.Ez legalább becsülendő,hogy őszinte volt.De így a bizalom hát...Ezt akkor majd velem is megcsinálhatja később.
2019. jan. 26. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!