Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem később is ki alakulhat, vagy az első pillanatban már érezni kell?
Na jó, de a leírás azt sugallja, hogy egy tökéletes férfi a cél, és ez túlnyomórészt külsőről szólna. Aki nem ez a kategória, az máris selejt. Ez kívülről hallgatva olyan, mintha lenne egy konkrét kép, és a másik feleljen meg ennek.
Viszont mindannyian hozott háttérrel jövünk. Valahogy ez most olyan, mintha egy képzeletbeli személy lenne a fontos, a valós hús-vér emberek meg kiábrándítóak. Az lenne a megoldás, hogy emberileg a ragaszkodásig megszeretsz valakit, mert akkor a személy lesz a fontos. Így csak retteghet, hogy mikor jön egy nála tökéletesebb.
Azért egy alkalom után nem gyakran alakul ki szerelem.
Pár találkozás után lehet érezni hogy jó vele lenni, utána kezdesz oda lenni érte , és utána jön a szerelem érzés. Nálam így megy.
Párszor talizz vele.
A srác hogy áll? Õ érez valamit?
Mikor a párom megláttam... finoman szólva sem tetszett mint férfi. A legrosszabb passzba volt, mikor megismertem. De emberileg meg nagyon ok. Barátok lettünk (neki sem tetszettem én) és kb. 1,5 hónap után kezdtem rá másként gondolni. Kezdett megszépülni a szememben. Még 1.5 hónapra rá pedig bevallotta, hogy mennyire belém szeretett pedig nem akart :D
Azóta már 10 éve járunk.
Nálam sosem volt szerelem első látásra élmény. Ez az egy szerelem jött és tarolt. És szeretjük egymást azóta is.
4-es vagyok: azért vetettem fel hogy a külső túl fontos (úgy szokták mondani, hogy felszínesség, de ez sértő, nem akartam bunkó lenni), mert voltam ilyen helyzetben. A nő ugyanilyen bizonytalan volt, mint te. Ment az idő, és igazából addig volt csak jó minden, amíg neki jó volt!!! (Utólag nézve ez önzés, és szemétség a másikkal.) Viszont rájött arra, hogy vonzalom ide vagy oda, nem tudja őszintén a szemembe mondani hogy szeret, és csak velem élné le az életét. (Egyikünk sem híve a “...csak élvezd ki amíg jó” kapcsolatnak.)
Én ezért vagyok óvatos azokkal akik nagyon méricskélnek, és ebben a bizonytalanságban tartják a másikat. Ez megvetést kommunikál a másik felé - nem vagy jó, de kedves vagy... ez imponál, “megtartalak”, lehet hogy nem lesz jobb. Éltem ilyet. Nem becsült, nem értékelt, ha jön egy hirtelen lángoló szerelem, akkor egy ilyen nő úgy kidob, mint a macskát... mert igazán sosem szeretett.
Ez nem célzás kérdező. Inkább tanulságképp írtam le, gondold meg mennyire igaz a helyzetedre. A másik nem hülye. Érezni fogja ha nem ő van szeretve, vagy nem volt jobb... Ha tudod őszintén a szemébe mondani hogy csak vele maradnál, akkor az már komoly dolgot jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!