Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a baràtnőmnek én vagyok az első kapcsolata és sose feküdt le senkivel se akkor egy idő után vàgyni fog arra, hogy màssal is kipróbálja?
Ismerve az ittenis "nagyokosok" többségét, - akiknek életében nem volt nője és akik egy rossz párkapcsolagban élő vagy (dühös) szingli nő - majd elmondják neked a megnyugtató hazugságot, hogy:
"dehog, ha tisztességes, hűséges, stb. akkor nem fog vágyni rá, mert a nagyon-nagyon komoly szerelmetes párkapcsolatokban ez nem divat stb..."
Én azonban elmondom neked az igazat:
Természetes, hogy vágyni fog rá, főleg abból kifolyólag, hogy nincs túl nagy önbizalmad ha fel mertél tenni egy ilyen kérdest. 100%, hogy NEM te leszel az egyetlen a csaj életében akivel kefél majd. Vagy mást hittél?
Előfordulhat.
De az se biztos, hogy konkrétan szexet akar majd valaki mással. Gyakoribb eset ilyenkor, hogy túlnőttök egymáson, a kapcsolaton, elmúlik a szerelem és rájöttök, hogy nem egymást keresitek. Tapasztalatnak viszont szép volt, jó volt.
Még talán megéri próbaképp kezdeni valamit a kapcsolat felrázásáért, de ha két éven belül már múlik a szerelem és kezditek unni egymást, akkor esélyes, hogy nem egymást keresitek.
A barátnőd természetét nem ismerem, de ha nincs tapasztalata (nem csak szexben), akkor lehet, hogy időbe telik, mire leesik, hogy egy tartós kapcsolat nem szükségképpen nyugdíjasklub. Szóval nem biztos, hogy egyből szólni fog, ha már rosszul érzi magát veled.
9.
Hol nézte be? Vagy miről van szó?
Egyébként igaza van az elsőnek, főleg ha már most itt álltok, hogy 1 év után kivagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!