Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha a baràtnőmnek én vagyok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a baràtnőmnek én vagyok az első kapcsolata és sose feküdt le senkivel se akkor egy idő után vàgyni fog arra, hogy màssal is kipróbálja?

Figyelt kérdés

2018. dec. 7. 05:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"a baràtnőmnek én vagyok az első kapcsolata"

" nem te leszel az egyetlen a csaj életében akivel kefél majd"

2018. dec. 7. 07:24
 12/19 A kérdező kommentje:
Én úgy érzem, hogy mi màr így maradunk eggyütt,de belegondoltam, hogy hú basszus milyen màr az, hogy életemben egy csajom volt és senki màs és csak vele szeretkeztem. Ő oldalàrol, hogy én velem volt elsőre.és,hogy egy éve együtt vagyunk meg, hogy vajon gondolkozott e màrvazon, hogy basszus leragadtam az első pasinàl.
2018. dec. 7. 07:38
 13/19 A kérdező kommentje:
Egyszer beszélgettünk erről, hogy sose fordult meg a fejében, hogy vajon milyen lenne neki màssal, hogy nem vàgyik e rá? De ő azt felelte neki nem kell màs és ha úgy is hoznà a sors, hogy elvàlnànak útjaink akkor egyedül maradna.
2018. dec. 7. 07:43
 14/19 anonim ***** válasza:

11.

Esküszöm nem látom az ellentmondást.

A kérdező leírja, hogy a barátnője bla bla, majd a válaszoló írja, hogy nem a kérdező fogja egyedül dugni a csajt.

Akkor ki a gond??

2018. dec. 7. 08:40
 15/19 anonim ***** válasza:
Igen vágyni fog másra! Én a párommal 5 éve vagyok együtt, és nekem is ő volt az első, én én is neki. Mostanában azt érzem, hogy nem éltem ki magam igazán. Hamar belevágtunk ebbe az együtt élésbe. És igen. Meg lehet kövezni, de Néha vágyom rá , hogy más férfival milyen lenne. Éw úgy érzem ez előbb utóbb be fog következni.
2018. dec. 7. 10:44
 16/19 anonim ***** válasza:

Az az ellentmondás, hogy a Kérdező azt írja, hogy "...a barátnőmnek én vagyok az első kapcsolata

..". Azaz, ha csak a barátnő nem leszbikus, akkor a Kérdező hímnemű.

Az első hozzászóló viszont azt írja: "...nem te (a Kérdező) leszel az első csaj az életében..."

Viszont előbb tisztáztuk, hogy a Kérdező férfi. Itt az ellentmondás.

2018. dec. 7. 11:29
 17/19 anonim ***** válasza:
#16-os vagyok, újra olvastam,elnézést, tévedtem, nincs ellentmondás, csak félreolvastam. Vállalom a kövezést.
2018. dec. 7. 11:31
 18/19 anonim ***** válasza:
Igen, minden bizonnyal. Sőt, ha lett volna előtte akárhány partnere, előbb-utóbb akkor is eszébe fog jutni. És neked is. Az élet, a párkapcsolat velejárója. De ezt is lehet kezelni, ő is, te is el tudjátok dönteni, hogy a párkapcsolat és a hűség fontosabb, vagy a szex másokkal. Nem féltékenykedni kell és aggódni, hogy mi lesz, hanem olyan kapcsolatot kell kialakítani, ami miatt érdemes lesz a hűség mellett dönteni.
2018. dec. 7. 12:57
 19/19 Rockarc ***** válasza:

Akar meg ez is megoldhato, egy swinger klubban is kielhetitek magatokat, ha annak veszitek ami. Igy osszekotheted a szamodra kedves dolgot, egy szamara hasznossal es akkor se a kecske se a kaposzta nem vegzi a tanyeron.

Bar azert felmerul a lehetoseg, hogy mi van akkor, ha ott jobban elkenyeztetik, megfejelve az ujdonsag varazsaval? Utana kepes lennel szintet lepni szexualitas teren? Mert a merce az meg lesz.

2018. dec. 7. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!