Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a baràtnőmnek én vagyok az első kapcsolata és sose feküdt le senkivel se akkor egy idő után vàgyni fog arra, hogy màssal is kipróbálja?
"a baràtnőmnek én vagyok az első kapcsolata"
" nem te leszel az egyetlen a csaj életében akivel kefél majd"
11.
Esküszöm nem látom az ellentmondást.
A kérdező leírja, hogy a barátnője bla bla, majd a válaszoló írja, hogy nem a kérdező fogja egyedül dugni a csajt.
Akkor ki a gond??
Az az ellentmondás, hogy a Kérdező azt írja, hogy "...a barátnőmnek én vagyok az első kapcsolata
..". Azaz, ha csak a barátnő nem leszbikus, akkor a Kérdező hímnemű.
Az első hozzászóló viszont azt írja: "...nem te (a Kérdező) leszel az első csaj az életében..."
Viszont előbb tisztáztuk, hogy a Kérdező férfi. Itt az ellentmondás.
Akar meg ez is megoldhato, egy swinger klubban is kielhetitek magatokat, ha annak veszitek ami. Igy osszekotheted a szamodra kedves dolgot, egy szamara hasznossal es akkor se a kecske se a kaposzta nem vegzi a tanyeron.
Bar azert felmerul a lehetoseg, hogy mi van akkor, ha ott jobban elkenyeztetik, megfejelve az ujdonsag varazsaval? Utana kepes lennel szintet lepni szexualitas teren? Mert a merce az meg lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!