Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez gáz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez gáz?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok és még nem feküdtem le senkivel.Volt már barátom,többen próbálkoztak,de én nem éreztem úgy,hogy meg kéne tennem.Most volt az életemben egy fiú,akivel alakultak a dolgok,reméltem nem csalódok mégis csak arra kellettem volna.Utána már nem is keresett.Azt mondta nem gáz,így is tetszem neki,de én azt érzem,hogy az vagyok.Szerintetek gáz hogy még szűz vagyok,vagy engedjem el ezt a dolgot? És hogy ne görcsöljek rá dolgokra?
2019. jan. 21. 00:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az a gáz, hogy annak érzed. Egy életre elronthatja a szexualitáshoz való hozzáállásod, ha valami tahóval szeretkezel először. Nyugodj meg, ne foglalkozz ezzel, csak éld az életedet és ha eljön a megfelelő férfi, hidd el, nem lesz kérdés. 😊
2019. jan. 21. 00:45
 2/4 anonim ***** válasza:
54%

|

|

|

🙃😨😨😨🙃

🙃🙃😨😨🙃

🙃😨🙃😨🙃

🙃😨😨🙃🙃

🙃😨😨😨🙃

🙃🙃🙃🙃

🙃😨😨😨

🙃🙃🙃😨

🙃😨😨😨

🙃🙃🙃🙃

🙃😨😨😨🙃

🙃🙃😨🙃🙃

🙃😨🙃😨🙃

🙃😨😨😨🙃

🙃😨😨😨🙃

🙃🙃🙃🙃🙃

🙃😨😨😨😨

🙃😨😨😨😨

🙃😨😨😨🙃

🙃😨😨😨🙃

🙃🙃🙃🙃🙃

😨😨😨😨🙃

😨😨😨🙃😨

😨😨😨😨😨

😨😨🙃😨😨

😨🙃😨🙃😨

🙃😨😨😨🙃

🙃🙃🙃🙃🙃

🙃😨😨😨🙃

🙃😨😨😨🙃

🙃🙃🙃🙃🙃

😨😨😨🙃😨

😨😨🙃😨😨

😨🙃😨😨😨

🙃😨😨😨😨

🙃🙃🙃🙃🙃

2019. jan. 21. 07:59
 3/4 Karena26 ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz, hogy szűz vagy!!!

Sőt! A mai világban nagyon nagy kincs a szüzesség. És minél idősebb leszel, annál nagyobb érték!

Tarts ki a társadalmi nyomással és a skalpvadász pasik "érdekeivel" szemben!!! Ne dobd oda magad bárkinek!

Ne pazarold el ezt a kincset, hanem ajándékozd oda annak, aki igazán szeret, becsül, és felvállal téged élethosszig tartó kapcsolatban! A szüzességednél szebb nászajándékot nem tudnál adni a férjednek! ;)

2019. jan. 21. 07:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Tedd helyre az önértékelésed. Miért lenne gáz? Aki ezt gondolja az a gáz.

Egyébként én 20 voltam mikor elvesztettem és kicsit sem bánom hogy vártam a szerelemre hogy ezt megtegyem.

25N

2019. jan. 21. 09:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!