Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek igaz, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaz, hogy az érzések kialalkulásához idő kell, vagy az ilyen duma csak azért van, hogy szexre használjon egy ideig a pasi?

Figyelt kérdés
Ha ezt pár hónap ismerkedés után benyögi. Azért addigra már kéne éreznie, nem?

2019. jan. 20. 11:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Olyan is használhat arra, akivel vártál, csak közben mást is megcsinál, hogy ne legyen szex nélkül. Aztán az lehet, ezzel el is csábítja. Szűrni kell tényleg, de nem csak szexxel várni, hanem mindennel, előbb megismerni
2019. jan. 20. 12:03
 12/19 anonim ***** válasza:

# 9

Ez egyáltalán nem igaz, csak válogasd meg jobban a barátaid/partnereidet és kisebb eséllyel fogsz belefutni ilyenbe. Senkinek sem kell a prűdet játszani.

2019. jan. 20. 12:04
 13/19 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező hagyjuk már ezt a prűd pi@ázást. Másik oldalról Te most ugyan úgy elítéled, aki máshogy csinálja. Mindenki annyi idő után feküdjön le a másikkal, amit jónak lát/érez. Másik részről meg van olyan pasi, aki azt vallja, ha nem fekszel le vele 2 héten belül, akkor azért hagy el. Mindenki más, és a szerint kell egymást keresni. Én pl. általad megnevezett prűd pi@a vagyok, de a jelenlegi párommal a találkozásunktól már együtt aludtunk ennek 3 és fél éve. Valaki meg emiatt ribizlizne. Az érzések meg valakinél később jönnek, nem villámcsapás szerűen, lásd nálam is. Inkább azt figyeld meg, hogy viselkedik veled...akar e közös programokat csinálni, vagy csak mindig az ágy irányába orientálódna. Az a férfi is nagy valószinűséggel ágyba akar vinni, aki többségében csak szexuális jellegű témákról beszél. De egyébként rá is lehet kérdezni, mit is akar pontosan. Ha azt mondja kapcsolatot, lefekszel vele és utána nem keres, akkor nyeljen kardot. Rosszul nem jöhetsz ki belőle, max lesz egy jó estéd vagy egy lecke. N
2019. jan. 20. 12:13
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
8 as válaszolóval egyetértek,mik azok a jelek amiből lehet tudni érez-e valamit a másik?
2019. jan. 20. 12:14
 15/19 anonim ***** válasza:
70%
Hónapok alatt azért ez kialakult volna. Duma. És várhatsz, de azzal is csak azt fogod elérni, hogy melletted megdugnak mést, amíg téged nem lehet. Igen, meg kell tanulni kiszűrni.
2019. jan. 20. 12:33
 16/19 anonim ***** válasza:
66%

Mikor fogjátok már fel hogy nincsen két ugyanolyan férfi és két ugyanolyan nő?

Miért lett mániája az embereknek ez az ócska frusztrált általánosításosdi?

Ez a könnyebb megoldás hátradőlni és azt mondani hogy minden nő ilyen meg olyan.. Minden férfi ilyen meg olyan..?

Különféle élethelyzetek személyiségek karakterek gyerekkorok szülői hátterek anyagi helyzet különféle hozzáállás különféle horoszkópok ha lehet ilyet említeni különféle vérmérséklet különféle önbizalom vagy annak hiánya.. Céltudatosság céltalanság vagy e két állapot között valahol..

2019. jan. 20. 13:25
 17/19 anonim ***** válasza:
51%
Mondani mindent lehet! Van aki elhiszi, van aki nem.
2019. jan. 20. 13:47
 18/19 anonim ***** válasza:

Szerintem igaz, hogy idő kell az érzelmekhez, nálam például hatványozottan (nekem speciel 2-3 év kell ehhez), de én nem is hülyítek senkit azzal, hogy összejövök vele, amíg nem érzem úgy.

Aki kapcsolatban nyomja be ezt a dumát, az szerintem csak kifogásnak használja. Mármint, ha nincsenek érzései, mi a túrónak van kapcsolatban? Wtf...

2019. jan. 21. 10:36
 19/19 anonim ***** válasza:
Lecsitítós, lepattintós duma, és amíg rágódsz rajta használ.
2019. jan. 21. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!