Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni ha egy pasi ha megkeri akezem, az komoly, nemcsak duma?
Mondjuk úgy hogy ismered ? 😀
De komolytalan lànykérés nem hiszem hogy van 🤔
Azért ezt már csak megtudod különböztetni...
Ha valaki félóra ismeretség, meg 3 sör után mondja ezt, az komolytalan.
Ha valakivel együtt vagy legalább fél éve, szeretitek egymást, minden jó, akkor az komoly.
#2 Francokat komoly ennyitől. Nekem is megkérte a kezem pár pasi, az egyik még a szülei ékszereit beolvasztva gyűrűt is csináltatott nekem, miközben egy percig sem akart elvenni. (Szakításkor még vissza is kérte a gyűrűt a szüleire hivatkozva...)
Akinél felmerül benned, hogy nem komolyan akarja, azzal valami nem stimmel. Aki igazán szeret, és valóban el akar venni, azon nagyon látszik. Ő veled tervezi a jövőt, és nincsenek elszólásai sem, nem mások előtt villogásból csinálja ezt az egészet, hanem szívből jövőn.
"De komolytalan lànykérés nem hiszem hogy van"
Szerintem pedig lehet. Ha pl. a pasinak a mostani állapot kényelmes, és ki akarja tolni még pár évvel, esetleg megkérheti a lány kezét, ezzel időt és ingyenp...át nyer, pár évre még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!