Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaz, hogy az érzések kialalkulásához idő kell, vagy az ilyen duma csak azért van, hogy szexre használjon egy ideig a pasi?
Hát rögtön ne feküdj le velük :)
Tapasztalatom, hogy par valós meg kamu ( jajj csak szexelni akartunk, aztán 20 éve házasok vagyunk....) esetet kivéve , a pasik ha 2-3 héten belül ( netán már az első talin) szexet akarnak, az teljesen komolytalan a részükről, csak használnak .
( kivéve, ha csaj is erre megy, de az másik sztori)
"Mostantól senkivel sem fekszek le minimum 2-3 hónapig."
Soha nem értettem, hogy miért időhöz kötik ezt az emberek. Lehet, hogy valakivel 2 hét után meglesz a kellő vágy és kedvelés/szimpátia/kötődés meg ami a szexhez szükséges és lehet, hogy valakivel 1 éve után sem. Ne az időhöz kösd, hanem az érzésekhez.
Egyébként nem leszel attól kevesebb, ha szexelsz és igazából, ha nyílt lapokkal játszotok és elmondjátok egymásnak akkor nem kihasználás. Abban az esetben az, ha neki csak arra kellesz, de elhiteti veled azt, hogy komoly kapcsolatot szeretne. Az ilyesmit meg kell tanulni kiszűrni.
Véleményem szerint apró dolgokból könnyen kiszűrhető, hogy a másik fél érez-e valamit irántunk.
#8 Soha nem értettem, hogy miért időhöz kötik ezt az emberek. Lehet, hogy valakivel 2 hét után meglesz a kellő vágy és kedvelés/szimpátia/kötődés meg ami a szexhez szükséges és lehet, hogy valakivel 1 éve után sem. Ne az időhöz kösd, hanem az érzésekhez.
Én se értettem soha, hogy miért kell eljátszani a prűd pcsát ahhoz, hogy tartós kapcsolatot találjak, de amint látod, kénytelen leszek eljátszani. Mert ezek szerint ha 2 hét után lefekszek valakivel, akkor hiába vagyunk szimpatikusak egymásnak és jó minden, már csak szexre fognak használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!