Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szerelem egyből jön, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelem egyből jön, vagy soha. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Érdemes várni arra, hogy valakiben idővel kialakul a szerelem, vagy ha a randizás első 1-2 hónapjában nem jön az érzés, akkor később sem fog? Ti mit gondoltok erről? Nekem eddig mindig úgy volt, hogy már az elején éreztem, vagy pedig soha.

2019. jan. 19. 20:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
Ha ráfókuszálsz az illetőre, és nem vált ki semmit akkor nem is fog. Ez ìgy igaz.
2019. jan. 19. 20:09
 2/13 anonim ***** válasza:
70%
A szerelem sosem jön egyből, amiről te beszélsz, az a vonzalom, nyilván ez az alapja a szerelemnek, de az majd csak idővel alakul ki, vagy soha. 😎
2019. jan. 19. 20:11
 3/13 anonim ***** válasza:
45%
Nekem azonnal jött és maradt is több tiz éve. Akinél nem, jött az később is max szimpatikus volt.
2019. jan. 19. 20:11
 4/13 A kérdező kommentje:

Jó, akkor úgy fogalmazok, hogy ha izgatottságot érzel, alig várod a következő találkozót, szinte mindig rá gondolsz..akkor ezek a “tünetek” vagy megvannak már az elején, vagy soha :D Látom a többség egyetért :) Volt már pár pasi, akit azért dobtam ki, mert pár hónap ismerkedés után sem éreztem, hogy szerelmesek lennének és úgy voltam vele, hogy tovább nem érdemes várni. Szerintem nem döntöttem rosszul.

2019. jan. 19. 20:15
 5/13 anonim ***** válasza:
19%

Hja, há nyilván, de ez az izgatottság még nem szerelem. A kezdeti szakaszban elég egy apró csalódás és máris totálisan kiábrándulsz a másikból. 😎

De értem, hogy mire gondoltál, nyilván ha egyáltalán nincs izgatottság, akkor teljesen értelmetlen folytatni.

2019. jan. 19. 20:21
 6/13 anonim ***** válasza:
78%
Hány èves vagy?
2019. jan. 19. 20:22
 7/13 A kérdező kommentje:
23.
2019. jan. 19. 20:46
 8/13 anonim ***** válasza:
Utoljára fél év után lettem szerelmes. Egy másik is fél év volt, amikor majdnem az lett belőle. 39F
2019. jan. 19. 20:59
 9/13 anonim ***** válasza:

Most figyelem magamon, hogy egy lány cirka 8 éve szúrja a szememet de nincs az a szokásos zavarodottság bennem ha a közelében vagyok.

Azt hittem az a hirtelen, égető, észvesztő érzés a szerelem de lassan rájövök, hogy az csak vmi testi vonzalom.

Érdekes mert ő egy gyönyör és mégis eszemnél hagy a mosolyával meg a szemeivel.

Ha neked tudat alatt olyan férfiak jönnek be akik nem mutatják ki az érzéseiket akkor ne hagyd az eszedet, hogy megmondja, hogy vonzódik-e a fiú vagy sem..

25F

2019. jan. 19. 21:39
 10/13 anonim ***** válasza:
32%
Ja, a kétbites embereknél lehet, hogy így megy. Éljenek a végletek!
2019. jan. 19. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!