Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a fontosabb vagy a macskája?
Megismertem egy határtalanul aranyos lányt, aki szép és okos is. Igazából nem gondoltam volna, hogy létezik ilyen, de mégis, és még szóba is áll velem. Tervezgetjük a randikat, meg hogy mikor találkozunk, viszont most nagyon beteg. Sajnos szerdáig még biztos nem tudok vele lenni! Elkezdtem féltékeny lenni a macskájára, telefonon beszélünk, és cuppog neki simogatja nem, hogy velem foglalkozna.
Tippek, ötletek? Hogyan tudnám elérni nála, hogy én legyek a legfontosabb, de csak úgy hogy ne fojtsam meg azzal, hogy vele szeretnék lenni. Plusz, olyan dolgokat csinálok a jelenlétében ami még sosem történt. Teljesen elveszi az eszem.
26F
Utolsó, azt ugye tudod, hogy nekem is kertes házam van kutyával és macskával, és sok más állattal.
Nem is ezekre gondoltam, de azért köszi a lepontozást.
Nagyon jól tudod, hogy miről beszéltem, csak muszáj volt belém kötnöd. A "fejlett világ" nagyon beteg. Ma már sokaknak, főleg a nőknek fontosabb a kutya/macska, mint a gyerek, és a család, ráadásul a férfi náluk még a csótány után jön, mint egy haszonállat.
Őket el kell kerülni!
Ha már valakiben, kérdezőben felmerült a kérdés, hogy a macska fontosabb-e nála, az azt jelenti, hogy igen. A macska fontosabb a csajnak.
Hát 13as! Igen, elég sok pasit el kell kerülni és lejjebb is helyezem mint egy patkányt!
Am nekem mindig volt kutyám, sőt lovam is! Ebben nőttem fel es nem mondanék le róla egy fa.z miatt sem!
Am volt normális kapcsolatom...és kebzeld gyerekem is van. És soha senki nem mondta azt h jobban szeretem a kutyám mint a gyerekem vagy a párom! Mindegyik fontos, csak máshogy.
Ennyi erővel csak olyannal gyere össze akinek se kutyája, se macskája, se anyja/apja/tesója, se barátai...mert ők úgyis fontossabbak lesznek mint egy pasi, aki akármikor ki be léphet az életedből! De a gyerek, a kutya csak ugy nem hagy ott!
Aki egy állatra féltékeny...sztm avval az emberrel sullyos gondok vannak!
Nyilván vannak beteges állattartók is.
N26
Hát 14-es egy betűt sem értettél abból, amit mondtam.
Nekem lovam nem volt, soha.
Főleg azért, mert magadra ismertél, és azért vagy felháborodva is. A patkányos példád mindent elárult a személyiségedről. Pont olyan vagy (a személyiséged), mint azok az állatot tartó nők, akik nekem biztosan nem kellenének.
Ha tényleg normális lett volna a kapcsolatod, akkor még mindig együtt lennétek.
A hisztid ellenére sem akarlak bántani, van elég bajod, én nem akarom tetézni.
Nem kell lemondanod semmilyen állatról egy férfi kedvéért sem. De amíg egy patkányt is többre tartasz, addig keserű lesz az életed. Igaz a lónak sokkal nagyobb van, és a kutya sem fog elhagyni, ha kutyául bánsz vele...
De elismerem igazad van. És ez egyértelműen bizonyítható is. A kutya sokkal jobb, mint a feleség. Ha a feleséget bezárjuk egész napra egy szobába, majd este hazamegyünk, akkor az visítani fog, és lelép. De ha egy kutyával tesszük ugyanezt, az nagyon fog örülni nekünk, és még hozzánk is bújik, és biztosan nem fog lelépni.
Na ez az, amit az ilyen nők művelnek a férfiakkal, és ezért szeretik jobban a kutyákat. Ha majd a férfiakkal férfiként, társként fogtok viselkedni, akkor nem lesz velük bajotok, nem fogják az állataitokat fontosabbnak érezni, de ha kutyaként bántok vele, és azt a reakciót várjátok tőle, amit a kutya mutat, akkor el fog hagyni benneteket. Ti meg azt fogjátok hinni, hogy a kutya/macska, jobb mint egy férfi. Vagy akár egy patkány is. Ezért terjesztitek, hogy a férfi csak rossz lehet. Nagyon nagy tévedésben vagytok, és sajnos visszafordíthatatlan károkat okoztatok már most, a fehér embernek. Csak sajnálni tudlak titeket, és magunkat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!