Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontosabb a pénz?
A párom sokat tulorazik minden nap. Illetve mostanában már hétvégente is bemegy egy napot.
Kértem hogy rám is figyeljen többet, mire elviccelte hogy de jön a karácsony mindig jól jön a pénz ilyenkor.
Szóval mitnha nem venné komolyan...
Más aki volt ilyen helyzetbe? Mi lett? Megoldodotz?
Ültesd le, és mondd meg neki, hogy ne viccelje el, mert ez téged komolyan bánt, és próbálja komolyan venni és normálisan megbeszélni.
Ha így se fogja fel, akkor nem bántásból mondom, de szellemi problémái vannak, akkor nem tudom, mit lehet kezdeni vele.
Én spec. dobbantanék egy idő után, ha nem lehet sehogy hazarángatni.
Akkor nem viccelődni kéne, hanem megbeszélni a problémát, nem?
Válság? Nincs válságban. Mielőtt megismertem akkor is ennyit melozott. Csak gondoltam ez változna ha már vagyok..
320 körül keres nettoba túlóra nélkül meg nem élünk együtt. Még nem kell neki nagyon költeni úgy semmire. Takarékoskodás van
"Mielőtt megismertem akkor is ennyit melozott. Csak gondoltam ez változna ha már vagyok.."
Ja, hát akkor rosszul gondoltad. Vannak ilyen munkamániások. Nem is értem, minek kezdtél vele, ha ez zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!