Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy kéne cselekednem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kéne cselekednem?

Figyelt kérdés
2017 fele lettem elsőnek igazán szerelmes. Azzal a fiuval több mint 1 évig voltam eggyütt. De megromlott a kapcsolatunk és vége lett. Mindenerővel azon voltam hogy elfeleltsem. Kicsit sikerült is mert megismertem valakit ő teljesen más mint az első szerelmem. De a múlt mindig kerget, kisért. Még mindig szeretem. Nem tudom elfelejteni. Keresett szeptember elött is és utána is csak nem igazán mert. Még készítettem egy új fb.-t hogy ne lássam mert nagyon fájt. Írt oda is. Nemrég vettem észre hogy írt még szeptember elött az előző fb.-n. Hogy "Várok rád". Beszéljünk a másik fiuról is ő is egy nagyon különleges ember. Depressziós volt amikor még nem ismert és én huzztam ki belőle. Vele már 4 hónapja vagyok eggyütt. Az a problémám ,hogy nem akarok megbántani senkitsem mindkettőt nagyon szeretem. De lehet hogy az első szerelmemet jobban. Amikor utoljára beszéltem vele most január elején nagyon szerelmesen nézett rám és olyan boldog volt. Boldoggá tettem mindössze csak azzal hogy látott. Nagyon csúnyán fejeztem ki magamat neki elmondtam hogy van valakim és aztis hogy szeretem. A barátomnak megmondtam hogy beszéltem vele mert addig fívott ,írt ameddig nem vettem fel. Legszívesebben azt tenném hogy eltünnék úgy legalább nem bántok meg senkit.

2019. jan. 16. 19:36
 1/3 anonim ***** válasza:
65%
At kell gondolod, hogy kit szeretsz jobban. Ne hagyd, hogy a múlt visszarántson, nem véletlen lett annak a kapcsolatnak vége. Próbálj boldog lenni és elfelejteni öt (tudom, nagyon nehéz és sok időbe is tellik!), de ha tényleg öt szereted akkor ne hülyitsd az új barátodat. Kérj egy pár nap “szabadságot” hogy letisztazd magadban az érzéseket. De ne várd el ugyanazt az új kapcsolatodtol, 2 embert sem lehet egyformán szeretni. Sok sikert.
2019. jan. 16. 19:52
 2/3 anonim ***** válasza:
A kisregényed alapján szerintem 14-16 között lehetsz.Miért nem a tini párkapcsolatokba írsz?
2019. jan. 16. 19:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Úgy cselekedj, ahogyan az 1-es tanácsolja!

F.

2019. jan. 16. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!