Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tanàcs kène! Ezt most hogy?
Figyelt kérdés
Van egy lány akit kb 1 éve làttam elösször!Már akkor is nagyon tetszett! Akkoriban volt egy lezaratlan ügyem ezert el is felejtettem!Aztán kb fél évre rá megint osszefutottunk , ès amikor egymás szemebe nèztünk olyan volt számomra hogy "egy nap a felesègem lesz"èrzes!A lényeg hogy egyàltalan nem egy tàrsasagban mozgunk ès eddig csak 3x talàlkoztunk akkor sem beszèltunk mivel nem ismerjuk egymàst!Nincs lehetosègem szemèlyesen beszelni vele ès facebookon pedig nem akarok rà irnì mert ha ő a nagy ő akk mèltatlan lenne hogy ily módon ismerkedtunk meg!2018. márc. 11. 20:48
1/6 anonim válasza:
1) facebookos irogatással szerintem semmi baj nincs,nyugodtan ráírhatsz.
2) De ha ez téged ennyire zavar,akkor a következő alkalomkor szólítsd meg és beszélgess vele.
Nem kötekedés képp,e túl sok felkiáltójelt használsz.
2/6 anonim válasza:
Az első jól mondja.
Lépj túl azon, hogy mi ciki és mi nem; ha tényleg érdekel az a lány, akkor mozgass meg minden követ, hogy megismerkedhess vele. Hidd el, érdemes.
3/6 A kérdező kommentje:
Az a helyzet amit mèg kihagytam hogy nem nagyon aktiv facebookon,(most jön a gyerekes rész)bejelöltem kb 1 hònapja ès nem igazolt vissza! Szoval vagy inaktiv , vagy nem is akar visszaigazolni ,vagy nem ismer meg a kèpem alapjan, ennek èrtelmèben ha ràirnàk szintè màr zaklatàsnak tünne!Rohadt facebook , menyivel konyebb lenne ha a 80-as èvekben lennenk!
2018. márc. 11. 22:03
4/6 anonim válasza:
hàt anyit tehetsz hogy ráirsz mégha nem is igazolt vissza .Azért mégiscsak vártàl 1honapot ő meg semmit sem reagàlt.
5/6 anonim válasza:
>nem ismerjuk egymàst
>egy nap a felesègem lesz
Te tényleg ennyire sötét vagy? SEMMIT nem tudsz róla. Akkor mi alapján ítéled meg? Neked ez tényleg nem tűnik fel?
6/6 anonim válasza:
Az én párom eveken keresztul csak nézett engem , majd a facebookon megtalalt és lebeszéltunk egy talalkozot.. :) Nem ott kell megismerned... De azt gondolom h a facebook pont jó lehetoseget nyujt arra , hogy inditvagyozz nala egy talalkozot. :) Ugy is erezni fogod , ha van hozza kedve vagy ha nincs.. A lenyeg , hogy jól megfogalmazott üzenet legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!