Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vonzòdom hozzà, de nem kène?
Sziasztok
2 hèttel ezelött szakítottam a baràtommal 3 hònapos kapcsolatunk utàn. Nagyrèszt azèrt, mert hihetetlenül vonzòdom az egyik legjobb cimboràjàhoz, s nem tudtam volna ilyen èrzèsek mellett folytatni vele, plusz nem èreztem vele szemben korrektnek. Tudom, hogy halalra ítèlt a dolog ezzel a bizonyos barátjàval. Nem lenne helyènvalò, ha koztunk bàrmi is lenne, mivel elèggè meg is bàntottam az exet. Hogyan feledjem el a sràcot? Kölcsönös a vonzalom.
24/L
Soha nem értettem azt, amikor valaki nem tud ellenállni az érzelmeinek. Ezért vagyunk emberek... nem keresed és kész. Majd lassan elfelejted. Nem kell így vergődni.
23/N
Szerintem nincs igazad első csak, hogy védjem a kérdező érzéseit. Attól még, hogy te nem voltál ilyen helyzetben és nem tudod megérteni ez egy nagyon létező dolog. Én is pont emiatt szakítottam a legutóbbi barátommal. Mert rá kellett eszmélnem, hogy a mögöttes indok, hogy találkozok vele, hogy láthassam az egyik legjobb haverját és, hogy a közelében legyek. És ezek érzések...nem tudod neki azt mondani, hogy kész mostantól nincsenek. Mert de, nagyon is ott lesznek és minél inkább tagadni akarod, annál erősebbek lesznek. Főleg, hogy a probléma nem ott van, hogy nem tud neki ellenállni, hanem hogy ellen kell állni. Nem is kéne, hogy felmerüljön ilyen érzés, ha igazán szeretné vagy szerelmes lenne a barátjába. Ha más nem ébresztet rá, ezek az érzések tényleg ráébresztenek, hogy valami baj van köztetek. Már nem olyan, mint régen.
Szóval kérdező szerintem jól döntöttél, hogy szakítottál vele.
Hát figyu. Igazából ezt nem tudom. Én a mai napig próbálom elfeledni a srácot és még mindig nem sikerült teljesen. Rá még mindig gondolok, de az exemre szinte egyáltalán nem. Vagy ha igen, akkor se érzelmekkel. Az a korszak szerintem vele lezárult. Nem tudsz vele mit csinálni. Gondolom, hogy összejönni meg elég szemétség lenne, szval nyilván maradnod kéne a két szék között és kilépni belőle teljesen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!