Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Úgy tűnt hogy akarna többet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy tűnt hogy akarna többet, de most meg nem jelentkezik. Mi van vele?

Figyelt kérdés

Egy férfitől van szó, akivel a napokban találkoztam utoljára. Azóta nem keresett.

A találkozó közben látszott rajta a vonzalom, csillogott a szeme miközben beszéltünk, néhányszor véletlenül hozzámért, egyre közelebb jött, nehezen akart hazamenni.

2019. jan. 13. 15:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Aztán hazament,írt egy másik csajnak is.Ott is csillogott a szeme,ott is szépeket mondott,közelebb húzódott,és bár alig akart hazamenni mégis megtette.
2019. jan. 13. 15:47
 2/7 anonim ***** válasza:

Lehet most azt várja hogy keresd, és folytathassátok.

Nekem is voltak ilyesmik, de ha esetleg azt látom(lehet rosszul) hogy én nem érdeklem az adott nőt akkor nem keresem, nem akarok a terhére lenni.

2019. jan. 13. 15:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Első válaszoló megírta a sajnos tutit. Sajnos kellenek ezek a dolgok, hogy erősödj. Alapszabály: amelyik pasi nem keres 24 órán belül , az komolytalan. ( vagy elütötte egy autó és az intenzíven van, ...de ez nagyon nagyon ritka....)
2019. jan. 13. 15:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Kiemelném a lényeget: úgy tűnt.
2019. jan. 13. 16:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem írt semmit azóta? Messze laktok egymástól?
2019. jan. 15. 23:00
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem és nem
2019. jan. 16. 05:53
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem elkaphatta ilyen para hullám hogy nem elég jó neked vagy ilyesmi.

Szerintem jó lenne ha te írnál valamit amit gondolsz róla vagy pl hogy jól érezted magad vele. Erre biztos belelkesül :)

2019. jan. 16. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!