Tudtok olyan fórumot, ahol többet lehet olvasni az olyan pszichoszomatikus betegségről, ami akkor jelentkezik ha feladat elé kerül az ember? (több lent)
Létezik ilyen betegség. Segíteni nem tudok sajnos, de én pont ilyen vagyok. A legutóbbi vizsgaidőszakban vizsgáztam le az utolsó tárgyaimból és bizony nagyon megviselt. Két hétig folyamatosan hányingerem volt, ment nagyon a hasam és rosszul voltam. Levizsgáztam mindenből és szépen el is múlt. Azóta akkor vagyok csak rosszul, ha a szakdolgozatomra gondolok.
"Vagy pont ellenkezőleg csak akkor maradhatott otthon, ha lebetegedett és ápolásra szorult?"
Szerintem ez lehet az oka. Régen nagyon sokat voltam beteg és általában így "oldottam meg" azt, hogy itthon tudjak maradni. Sokszor semmi bajom nem volt, mégis produkáltam a tüneteket... csak ami a szomorú, hogy ebből az orvosom semmit nem vett észre és most, hogy már tudja, hogy mentálisan problémák vannak nálam, nem igazán ajánlott segítséget... Szóval ha valakinek van valami ötlete, szívesen fogadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!