Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak is szeretik, ha elalvás közben simogatja őket a barátnőjük?
Egymással szemben fekve,összebújva és elalvás közben,ha simogat,az neked jól esik? Nem gyerekes?Azért kérdezem,mert ha szeretek valakit,akkor nehezen bírom ki,hogy ne simogassan akár ilyenkor is.AZ arcán,a vállán,karjain,néha lenyúlva a farkához,éppen mi.Persze módjával,meg nem reggelig,de pár alkalommal belefér?
A párom 39 éves,de még nem aludtunk együtt és nem tudom,rossz néven venné-e.Érdekel más férfiak véleménye,csak kíváncsiságból.
Pár alkalom igen bele. :)
Még napközben is és filmezés alatt is.
Kivéve ha nagyon kimerült és álmos vagyok.
Akkor zavaró. :((
De ezt csak párod fogja tudni :) ;)
32F
Igen, azt hiszem, hogy szeretem de még nem nagyon volt benne részem, csak egy-két alkalommal.
Nem tudom, én nem tartom gyerekesnek, de amikor azt szerettem volna, hogy az ölébe hajthassam a fejem és úgy aludhassak el, akkor megkaptam, hogy ez nem normális dolog és roppantmód gyerekes vagyok.
Ezek a dolgok egyébként egy párkapcsolatban természetesek, legalábbis azt hiszem.
Még egy másik szituáció is eszembe jutott:
ha például dolgoztok,mondjuk a gép előtt ülve,szóval amikor valóban figyeltek valamire, akkor sem bánnátok,ha csak egy kis ölelésre odamenne hozzátok a barátnőtök? Például ülsz,ő pedig hátulról megölel,esetleg egy csókot lehel a nyakadba,majd megy tovább a dolgára? Ennyi zavaró tényező még oké?
# 6
Ez nem zavaró, inkább jóleső dolog. Ez is talán természetes egy kapcsolatban.
7-es:
én is természetesnek gondolnám,de azért figyelembe kell vennem,hogy amit én épp szeretnék,az a másiknak nem nyűg-e. Ha a férfinak nem esik jól,akkor nekem sem és inkább kihagyom. Csak nehéz megállni,mert úgy gondolom,ha valóban vonzódsz,akkor nem egyszerű nem odanyúlkálni.Ez amolyan ösztönös inger,hogy szeretgetnéd azt,aki különleges helyet foglal el a szívedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!