Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedtetek meg a párotokkal?
Betrollkodtam egy "hol vannak a rendes pasik" kérdés alá. :D
32/f
16 évesen (2012) elkezdtem játszani egy online chates játékkal (transformice), ott összehaverkodtam egy nagyon jó fej sráccal, sokat dumáltunk skypeon, de egyikünk se tudta a másik valódi nevét, vagy ilyesmi. Aztán sokáig nem beszélgettünk, végül tavalyelőtt novemberben írt nekem egy emailt, megadtuk egymás facebook elérhetőségét, újra dumálni kezdtünk. Ez volt 2017. novemberben, rájöttünk mennyi közös van bennünk, legjobb barátok lettünk. 2018. áprilisban találkoztunk, majd elmentem hozzá májusban a szülinapjára, de én akkor már nagyon belé voltam zúgva :) volt, amikor napi 4-6-8 órákat telefonáltunk egymással, vagy egész éjszaka, világosodásig beszélgettünk. Aztán egyszer amikor nagyon maga alatt volt, hogy 18 évesen még nincs barátnője, meg még soha nem is csókolózott, ha nem lenne nagy kérés, csókolózzak vele, hiszen úgyis találkozunk megint egy hét múlva... én utána napokig alig tudtam aludni, olyan izgatott voltam. Abban az egy hétben elkezdtük húzni egymást mindenféle perverz dologgal, flörtöltünk egymással, és mire találkoztunk, teljesen egymásba gabalyodtunk, végül pár napra rá össze is jöttünk. Hét hónapja vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást, igaz, messze lakunk egymástól (220 km), de amikor alkalmunk van rá, együtt vagyunk. Nem olyan sokára már nem távkapcsolat lesz.
19F, 22L
#3 vagyok.
Mi még nagyon az elején, 2 hónapja vagyunk együtt. Én 22, Ő 24.:)
Mentem lőtérre gyakorolni, ő ugyancsak ezért volt ott és ellátott pár tanáccsal, ráadásul felajánlotta, hogy bármikor szívesen segít.
Azóta eltelt 7 év és beljebb vagyunk egy gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!