Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Srácok, férfiak! Mi a tökélete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, férfiak! Mi a tökéletes nő titka?

Figyelt kérdés

Lehet furán hangzik, de őszintén érdekelne a másik nem véleménye, meg persze taníthat nekem valami jót :) Érdekelne, hogy szerintetek mi tesz egy nőt vonzóvá, mi az, ami megfog, és ami a legfontosabb, hogy milyen típusú nővel tudnátok leélni akár az életeteket is? Van egy hosszútávú kapcsolatom, és nagyon boldogok vagyunk, a minap szóba is jött, hogy ezért teszünk is. Én nőként szerintem mindent megteszek...De érdekelne, hogy mi az ami segít megőrízni ezt a fűtött romantikát? Légyszi ha lehet korral! :)

21/L

2019. jan. 9. 00:42
 1/7 anonim ***** válasza:
87%

Mindenkinek más. Felesleges ez a kérdés mert nincs olyan tipp ami a te kapcsolatodat hosszútávon tökéletessé teszi. Lásd van aki a legjobb kapcsolatba is beleun....

F36

2019. jan. 9. 01:41
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Ha a nő normális, értelmes és hosszú távon elviselhető. Kiveszi a részét a házimunkából és nem zárkózik el a gyerekvállalás előtt (te még fiatal vagy, nyilván a jövőben).
2019. jan. 9. 07:39
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
A tökéletes nő titka, hogy ritka.
2019. jan. 9. 08:11
 4/7 anonim ***** válasza:
81%

Tökéletes nő:

arany p1nája van és jól főz.

Minden más csak túlgondolás.

A férfiak marha egyszerű állatok, csak a szex és a kaja számít, meg ha mindenképp harmadikat akarok írni, akkor ne hisztizz minden szaron.

Ennyi.

29F

2019. jan. 9. 08:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Én az olyat szerettem általában aki jó(kis)lány és mégis határozott, valamint az ágyban sem túl prűd. De ez csak az én egyéni véleményem, másnak más lehet. De egyébként rengeteg mindentől függ szóval őszintén fogalmam sincs.
2019. jan. 9. 09:07
 6/7 anonim ***** válasza:
18%

Az ágyban bármit bevállaljon. Megdughassam a barátnőit is.

Szopjon minden este.

2019. jan. 9. 09:51
 7/7 anonim válasza:
Azta kérdező,ilyeneket ne a gyakorin kérdezz:D itt az emberek 80%a egy 2 agysejtes ösztönlény, el ne hidd amit írnak ezt nőként mondom. Sok ismerős, NORMÁLIS pasit kérdeztem már erről, és hidd el hogy nem az a mérvadó, hogy főzzön,mosson, dugjon, mert nem egy cselédet keresnek hanem egy nőt. Legyél normális, jó beszélgetőpartner, legyél nyitott, ne hisztizz ha kiborulsz, ne vágd rá, hogy "semmi", hanem normálisan és kedvesen közöld a bajodat, legyél intelligens és mutasd felé, hogy bízol benne és hogy tiszteled, elismered hogy mennyi mindent tesz érted, és mennyi mindent tesz az életben (ez egy férfinak fontos, mert ettől érzi magát férfinak). És legyen önbizalmad. Szerintem ezek nem nagy dolgok.
2019. jan. 9. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!