Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valami köztük, illetve szerintetek mit kéne csinálnom?
Aki kapcsolatban van és bepasizik mellette, az veled is meg fogja tenni!
Ha komolyan az érzései, akkor nem kérdezgetne téged, meg tenné az agyát, hanem már otthagyta volna azt, akivel nem akar lenni. Ezt hívják gerincnek.
Szerintem hülyít, te meg hagyod, és ha bármi is lesz belőle, annak nagyon kemény tapasztalat lesz a vége számodra.
Nekem megmutathatod a hasadat. :D
De hogy válaszoljak is a kérdésedre...egyetértek az első válaszolóval. Ha tényleg komolyan gondolná, veled, akkor otthagyta volna már a jelenlegi barátját. Téged most hülyít, hogy ha esetleg tényleg szakítanak, akkor tudjon kihez szaladni majd. Meg alapból nem tartom normálisnak dolognak, hogy egyik kapcsolatból ugrik a másikba. És azt sem értem, hogy te, hogy tudod így komolyan venni őt.
Én sose tudtam komolyan venni egy olyan pasit, akinek barátnője van, de mégis engem akar szédíteni...könyörgöm nemár.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!