Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene máshogy csinálnom?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy lányt.20 éves vagyok és a lány meg 21.nekem nagyon tetszik,csak az a baj hogy én egy nagyon gátlásos ember vagyok.a legföbb baj az hogy nagyon nem nézek ki annyinak amennyi vagyok,szerintem 3 évet letagadhatok.elég vékony gyerek vagyok,önbizalmam egyenlő a nullával.komoly kapcsolatom nem is volt.csak az a baj hogy szégyenlem ahogy kinézek a lány előtt.elhatároztam hogy elkezdek edzőterembe járni hátha feljön pár kg izom,és igy hátha kicsit öregebbnek tűnök.csak az abaj hogy az még több honap még látszatja lesz a kondinak.addig meg nembirom ki...
Valakinek valami vélemény?
2017. júl. 19. 08:37
1/2 Krukutyán Levente válasza:
Bírd ki addig. Bármi is lesz a sztori vége az izmod nem fog elpárologni és az a kis plusz önbizalom se, amit majd ad.
2/2 anonim válasza:
Önbizalom hiànyod van akkor először tegyél magadban rendet aztán utána ismerkedj - akarj magadnak csajt.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!