Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel kedveskedjünk férfi párunknak?
Figyelt kérdés
Sokszor kapok páromtól virágcsokrokat csak úgy , ami nagyon jól esik szeretném én is néha néha meglepni hasonlóan de nem tudom fiúknál mi lehet ilyen hasonló kedves kis ajándék a hétöznapokban :/2019. jan. 7. 22:01
2/11 anonim válasza:
Ezt mi nem tudjuk megmondani, ui. ez az ő ízlésétől, személyiségétől, habitusától függ. Te ismered: te tudod, minek tud örülni.
3/11 anonim válasza:
Nem vagyok az ilyen fölösleges biszbaszok híve. Inkább praktikus dolgokkal szoktam meglepni. De neked kell ismerni a párodat, hogy miket szeret. Én vagy megcsinálom a kedvenc kajáját meg sütijét, vagy ha megemlíti, hogy valamije elfogyott, vagy valami tetszik neki akkor megveszem azt. Vagy veszek neki egy-két különlegesebb sört.
4/11 anonim válasza:
Egy meglepetés cumi mindent vinni fog...
5/11 A legrosszindulatúbb válasza:
Nekem semmivel, utálom az ajándékokat. Hasznavehetetlen porfogók a polcon. Tűzrevaló kacatok.
6/11 anonim válasza:
En is a cumit akartam irni.
Amikor nem varsz cserebe semmit, csak megleped.
Nalam csodakat muvelt!
32N
7/11 anonim válasza:
Szopás és virágcsokor, csodálatos párhuzam.
8/11 anonim válasza:
Sör, egyéb pia, hülye póló, vicces zokni, röhögőgép, takonylabda, ilyesmi infantilis dolgok, csoki, kesztyű, öngyújtó, csilis földimogyoró, detektívregény, kaktusz.
9/11 A kérdező kommentje:
Lehet porfogónak látják sokan , lehet értelmetlen haszontalan hülyeségnek, de nekem nagyon jól esik amik csak úgy meg akar lepni a párom vagy eszébe jutok hazafelé a munkából és egy csokor virággal lép be az ajtón. Nagyon jól esik szeretném ha neki is kijutna ebből az érzésből...
A szexuális dolgok nem játszanak azok amúgy is megvannak :D
2019. jan. 7. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!