Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeret már?
Volt egy kapcsolatom. 3 év 3 hónapig voltunk együtt a leányzóval. Ő a betegségére hivatkozva szakított velem(mély depresszió, pánikrohamok és öngyilkos hajlam), a betegségére való figyelemfelkeltést ény nyitottam fel, szóval sokáig beszéltem neki arról, hogy valami nincs rendben, erre ráébredt. Most is beteg, tudom, egy osztályba járunk. Viszont.....
Megváltoztatta minden helyütt a jelszavát, pedig ugyanúgy bízik bennem. E-mail jelszavát nem, de decemberig minden törölve van. Sokszor nem hív magához, nevesebb ünnepekkor, sokszoros hétvégente.... Én az életemet adnám érte még mindig, hiszen ő miatta vagyok ott ahol, és csak öt szerettem eddig, se senkit ( szüleimet, barátaimat), csak őt.
Szerintetek van valamikilye, máspedig miért használná más jelszavát, miért utasítaná közelségem...
Pedig mondta, hogy nagy szüksége van rám.
Ötletek, tapasztalatok... Kezdjek félni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!