Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van olyan fiúbarátotok akire nagyon rá vagytok cuppanva de mégsem több mint barátság?
Figyelt kérdés
Van 1 lány akivel nagyon jóban vagyunk már egy ideje, dicsérget, rajong értem, nagyon sok időt tölt velem, érdeklődik a dolgaim iránt (család, barátok, párkapcsolatok). Rengeteg mindent megosztunk egymással, amit mások nem tudnak rólunk. Valószínűleg tetszünk is egymásnak.
Tehát létezik -e olyan, hogy valaki bejön külsőre is és ő a legjobb barátotok is, mindent meg tudtok beszélni, jól érzitek magatokat vele és mégis csak barátságot éreztek iránta nem többet?
2019. jan. 7. 21:35
1/9 anonim válasza:
Ha rajong érted az már több mint barátság
2/9 A kérdező kommentje:
De régebb óta ismerjük egymást, és hónapok óta nagyon jó barátok vagyunk.
2019. jan. 7. 21:45
3/9 anonim válasza:
Én ugyanilyen hekyzetben vagyok de nekem tetszik a fiú (neki is én) mégis csak barátok vagyunk:))
4/9 anonim válasza:
Ilyen nem létezik. Vagyis pár napja meg azt mondtam volna, hogy igen, de azóta szerelmet vallott nekem a legjobb fiú barátom.
5/9 A kérdező kommentje:
és te neki?
2019. jan. 10. 17:12
6/9 A kérdező kommentje:
3as , akkor miért nem lesz semmi?
2019. jan. 10. 17:13
7/9 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok 1 pasival, mindent megosztunk egymással, nagyon bejövünk egymásnak, de a barátságon nem léptünk túl, igaz én még most válok és szerintem ő nem tart még függetlennek engem.
8/9 A kérdező kommentje:
és szóba került egymás között a téma, hogy miért nem ? vagy kerülitek? azt megbeszéltétek hogy többet éreztek egymás iránt vagy csak megérzés?
2019. jan. 12. 12:46
9/9 anonim válasza:
Önmagában semmit nem jelent ez, ha nincs meg a "kémia". Nekem volt olyan női "legjobb barátom" aki érdeklődött a dolgaim iránt ahogyan én is az ő élete iránt, ismertük egymást teljesen, minden apró szexuális fantáziát, minden sztorit, mindent a másikról. Napi kapcsolatban voltunk évekig. Mégsem lett kapcsolat belőle, mert neki én nem jöttem be mint férfi, nem voltam az esete. (31/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!