Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit költötök a párotokra? Hetente kiszámolva?
Figyelt kérdés
Mindketten egyetemisták vagyunk, hetente van hogy csak egyszer találkozunk.
Heti 2000 ftot szoktam elkolteni, neha mozi, kaja vagy ilyesmi. Ez rendben van? Nem akarom a "pénzzel" megvenni de nem hiszem hogy ez sok lenne.
Semennyit, mert nincs pénzem. Ő tart el, amíg tanulok.
2019. jan. 4. 15:34
2/11 anonim válasza:
Amikor volt párom, nem igazán számoltam .
Jobban kerestem nála, szinte mindent én fizettem. Soha többé nem szeretnék pasit eltartani, elég volt egyszer.
Szerintem amit te csinálsz, az teljesen okés.
2019. jan. 4. 15:36
3/11 anonim válasza:
Együtt élünk, tehát nagyjából kiszámolhatatlan. Amíg nem éltünk együtt addig meg viszonylag messze laktunk egymástól, tehát az utiköltség mindig benne volt a költségekben. Azt hiszem kb 1800 forint volt vonattal oda-vissza. Igyekeztünk úgy csinálni, hogy kb ugyan annyit járkáljunk egymáshoz, ne mindig csak az egyik fél utazzon. Az egyikünk lement, a másik fizette mondjuk a kaját piát. Mert akkor már nyilván beültünk legalább egy kávéra vagy kajálni egyet. Mi egy találkozón simán elköltöttünk vagy 5ezret akár fejenként is. Amíg megvan a kölcsönösség addig tök mindegy. A 2000 forint semmi szerintem. De az soha nem elfogadható, ha mindig csak az egyik fél fizet mindent.
2019. jan. 4. 15:39
4/11 anonim válasza:
Én viszonylag keveset, mivel egyetemista vagyok, nem nagyon van pénzem, de ha lehet, akkor igyekszem belefizetni kajába/programba, mwghívom vagy esetleg meglepem valamivel. (Egy csokival vagy ilyesmivel. Nem tudom, hogy ez hetente mennyi szokott lenni, de 1000-4000 között saccra.) Ő keres, többet költ rám. (De attól is függ, hogy mit csinálunk - ha valami extrább program van 6000 forint felett is költöttár rám, de van, hogy másfél hónapig ingyenes programokat csinálunk/otthon eszünk/otthon marafunk stb, olyankor meg semmit. Szóval változó nagyon, átlagot nem tudok így számolni.)
2019. jan. 4. 15:43
5/11 anonim válasza:
Amikor kapcsolatban voltam nem igazán költöttünk egymásra. Programokat mindig felesben fizettük. Ajándékokat nem szeretek kapni és nem is igénylem
Nekem meg alapból nem jut eszembe csak úgy ajándékozni
N24
2019. jan. 4. 15:58
6/11 anonim válasza:
Nehéz megmondani. Mi együtt élünk. Van, hogy semennyit, van, hogy elmegyek vásárolni és meglátok valamit, ami tetszene neki és csak úgy megveszem neki. Ilyen pl. egy márkásabb póló, prémium kozmetikum, de van, hogy csak egy túró rudit, egy sört, vagy chipset hozok neki. Viszont meg szoktam hívni koncertekre, előadásokra évente kb. háromszor.
27/N
2019. jan. 4. 16:02
7/11 anonim válasza:
Nyilván kereset és szituáció függő. Mivel ezek szerint az órabérem több mint az összeg amit havonta költesz a párodra, igy nyilván nem egy ligában játszunk, és nincs értelme összehasonlítgatni. De velem egykorú lánnyal évekig feleztünk mindent (pl egyetemistaként). Jóval fiatalabb lányoknál nyilván én állom az oroszlánrészét.
2019. jan. 4. 16:05
8/11 anonim válasza:
Egyetemistaként heti 5 ezret kaptam otthonról, szóval soha nem költöttem ennyit a barátomra.
2019. jan. 4. 17:00
9/11 anonim válasza:
Nem értem az 1-est miért pontoztátok le. Korrekten válaszolt a kérdésre. Vagy irigykedtek rá?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!