Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarja hogy kezdeményezzek nála ha van pasija?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel régebb óta ismerjük egymást. Nagyon tetszik szinte a kezdetektől. Nemrég új pasija lett de egy ideje elkezdett közeledni felém. Régen volt egy olyan elejtett mondatom amikor társaságban beszélgettem és ő is ott volt, hogy nem számít ha valaki kapcsolatban van, akkor is kell aki tetszik. Ezt csak egy téma kapcsán mondtam el véleményként. Nem is ez most a lényeg hanem az hogy miért próbálgatja a dolgokat ha egyszer van pasija és még állítólag szerelmes is belé... Bennem nagyon szítja a tüzet és egyre jobban szenvedek ettől de tényleg nem értem.
Mit gondoltok erről?
2019. jan. 4. 11:56
2/4 anonim válasza:
Nem te kellesz neki, hanem a figyelem, amit kap. Ha át is ugrana rád a pasikájáról, ugyanezt csinálná melletted is. Ha neked megéri egy ilyen miatt kínlódni, akkor csak csináld.
3/4 anonim válasza:
Konkrétan mit csinál, ami szerinted közeledés?
4/4 anonim válasza:
Ennyi alapján azt,hogy egy h.lye,önző p.csa,aki jó dolgába azt se tudja mihez kezdjen magával.Kell a szép lelkének,hogy valakinek még pluszban tegye a szépet,flörtölni kapcsolat mellett is jó jelmondatként.Jó az(szerinte)ha tudja mindig,hogy kelendő lenne akkor is,ha egyedülálló lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!