Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én tehetek róla hogy öngyilkos lett? Én azt hittem csak azért mondja hogy vele legyek és szakítsak barátommal. Most mit csináljak? Nem merem megmondani senkinek.
hidd el nekem tobb embernek is megirta h megoli magat.
ez nem egyik naprol a masikra fejlodik ki valakiben, h elvegye a sajat eletet. maga miatt lett ongyilkos.
en is kaptam ehhez hasonlo fenyegeteseket. tokre beparaztam es lelkileg teljesen megviselt, h hogyan beszeljek az illetovel.
aztan tokre eli sajat kis lelkivilagat,persze neha bexanaxolgat, de letiltott...
en kedves voltam vele mindig sose artottam neki, o meg egy gonosz onsajnaltato fenyegetos k4rva...
Nézd, ha előre tudtad volna, hogy ez be fog következni, ha elutasító vagy vele, akkor dobtad volna a jelenlegi pasidat és összejöttél volna ezzel helyette? Na ugye. (Főleg, hogy súlyos depresszió esetében csak odázni lehet az öngyilkosságot, amennyiben kezeletlenül hagyják. És nem, egy párkapcsolat önmagában nem kezelés.)
Felesleges mindenki terhét a válladra venned. Mondom ezt úgy, hogy egyébként nekem is voltak szuicid gondolataim.
Már csak azért is kamu, mert honnan a fenéből tudod, hogy megölte magát tényleg? Nem nagyon hallottam a híradóból mostanában olyant, hogy bárki is öngyilkos lett volna.
Ezeket azért elszokták mondani a hírekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!