Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha a barátommal minden jo,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátommal minden jo, akkor miért balhézik a semmin minden este?

Figyelt kérdés

Mindig épp kibékülünk, szerelem van, aztán megint kezdi.

A hatalmas problémai, hogy nem irtam eleget hogy szeretem, hogy biztos mással csetelek minden barátnőmnek irtam es neki csak utoljára, dtb.

Eleinte azt hittem ez valami műbalhé hogy lelépjen vagy ilyesmi, de valojában gőzöm sincs miert csinálja es olyan rossz, nekem fáj balhézni, egyszerűen nem tudom megélni a szerelmet mert estére bekattan.

Azért is érthetetlen, mert én kb alig élek, bulizni sem járok, szinte csak otthon vagyok, ő pedig joformán alfahim aki után rohannak a nők.

Most is km hosszú üzenetet irt arrol hogy engem szerinte ő nem érdekel, idiotának érzi magát hogy neki én a mindene vagyok és szivét lelkét kiteszi értem, es gondolkodjak el hogy állok hozzá különben vége.

Én meg csak pislogok, hogy mi van? Egész nap irtam neki hogy hiányzik de milyen nagyon legszivesebben vele lennék minden percben, de mintha ezeket ugy elfelejtené.

Ez valami "taktika" valamihez, vagy mit akar ezekkel elérni, miert csinálja hogy soha nem hagyja hogy joban maradjunk, mindig kreál valami bajt.

Most is veszekszünk miatta, komolyan, a nagy semmin. Ugy elszomorit!

Miert csinálja?

2018. szept. 4. 18:36
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Mintha az exem lennél te úr isten. Hogyan mondod, hogy hiányzik neked? "nem érted, hogy nincs időm!!!???" vagy normálisan. Amikor éppen kimented magad, mondjuk mondod, hogy nem érsz rá emberekkel foglalkozni a teendőid miatt, olyankor emberekkel foglalkozol, csak nem vele? Mert ez így elég frusztráló tud lenni, holott 0-24-ben kevesen igénylik a figyelmet.

32/f

2018. szept. 4. 18:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez egy taktika, hogy mikor majd az egyik ilyen kattanása miatt megpofoz, még te kérj bocsánatot.

Frusztrálja valami, de ahhoz nem elég nagyfiú, hogy ott rendezze le, ezért rajtad veri le, most még szóban. Később tettleg is.

2018. szept. 4. 18:44
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
Ez valami lelkisérült idióta lesz. Sok boldogságot és jó étvágyat, hibátlan adóbevallást és nem utolsó sorban szeretet teli kwanzát.
2018. szept. 4. 18:45
 4/8 anonim ***** válasza:
84%

Annyi nőt látok ezen az oldalon panaszkodni a selejtes pasijaikról, akik minden hülyeség miatt balhéznak, bunkók ok nélkül, nem törődnek a párjukkal, más nőket bamulnak vagy éppen megütik a nőt...

Hogy a francba jönnek ezek a nők össze az ilyen "férfiakkal"?

2018. szept. 4. 18:49
 5/8 anonim ***** válasza:
26%

Ja, a férfi ha telibeszarva érzi magát, biztos rosszul érzi, ha a nő, akkor meg valaki azonnal csináljon valamit? Oké :D

32/f

2018. szept. 4. 19:30
 6/8 A kérdező kommentje:

Ugy jöttünk össze hogy rengeteget harcolt, küzdött értem, mert én nem akartam vele összejönni.mert tényleg olyan alfahim, bandavezér, benne van minden stikliben, nagy falat nekem ilyen srác.

Egy gyenge pillanatban beadtam a derekam plusz ugye elővette a romantikus oldalát és bizonyitani akart hogy ő nem olyan higyjek neki. Első együttlét után könnyezett és egyfolytában mondta szeretlek, szeretlek, szeretlek.

Tanitott vezetni, vitt a haverokhoz, rengeteget nevettünk

Es most ez van

2018. szept. 4. 19:41
 7/8 anonim ***** válasza:

A nőknek a rossz kell...aztán végül mindig megy a sírás.

Egyébként a barátod olyan mint egy hisztis kislány, egy éretlen lelkisérült kisfiú.

2018. szept. 4. 19:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Valami lelki sérülése van, menekülj.
2018. szept. 4. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!