Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én tehetek róla hogy öngyilkos lett? Én azt hittem csak azért mondja hogy vele legyek és szakítsak barátommal. Most mit csináljak? Nem merem megmondani senkinek.
Egy ilyen élmény után ki tud nyugodtan leülni ezt leírni a GYAKORIKÉRDÉSEKRE?
Full kamu
Más emberek tetteiért nem lehetsz te a felelős. Mégis, szerinted mit kellett volna tenned?
Aki ilyet tesz, az súlyos depresszióban szenved. Ezen pedig az se segítene, ha hirtelen az egész világ úgy kezdene működni, ahogy azt a depressziós ember szeretné.
Az, hogy megírta neked, hogy mire készül, segélykiáltás volt ugyan, de teljesen normális ebben a helyzetben. Valószínűleg mondta, írta másoknak is.
Nem menthetted volna meg. Ahhoz terápia, gyógyszerek, és kezelés kellett volna neki.
Nekem apám lett öngyilkos 8 éves koromban. A gyerekek is önmagukat hibaztatják ilyenkor tudat alatt, pedig ők végképp nem tehetnek semmiről. Ez egy módosult tudatállapot, amikor az öngyilkos személy senkit nem képes szeretni, legfőképpen önmagát nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!