Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne tulelni a remenytelen viszonzatlan szerelmet?
Sokan ködös, áltudománynak tartják ezt, még ha nemzetközileg elismert, komoly tudásanyaggal rendelkező tudományról is van szó, de elhiheted, hogy azért akik ezt a területet több mint száz éve kutatják, némiképp több infóval rendelkeznek mint te és terápiát nyújtanak.
Csak tényleg jü szakember kell nem valami lejmolós majom.
Ja, hát azzal a sükettel nem lehet mit kezdeni amelyik hallani sem akar...
A kérdés, hogy itt akkor mit akarsz?
Sziasztok! :)
Én is voltam hasonló helyzetben (ami kb másfél évig tartott), tehát szerintem tudok releváns tanácsot adni! ^_^
Próbálj meg a negatív tulajdonságaira koncentrálni!
Nőcsábàsz? Rossz a hírneve? Komolytalan? Mindenkinek csapja a szelet? Rossz a szájszaga? Szakadtak a ruhái? Nem veszi komolyan az életét és a jövőjét? A barátjai nem számíthatnak rá?
Bármi lehet! ^_^
Valamint emlékezz, hogy az egyetlen fontos dolog a között lévő kapcsolat! Semmi más nem számít, csak erre koncentrálj!
Keres téged? Érdeklődik irántad? Van esély a közös jövőre?
Ha nem, engedd el! ^_^ Magadnak is jobbat teszel. Ne pazarold az idődet, a jövőben megbánod!
Az igazi párod ott van valahol és Ràd vár! ^_^
Ne hagyd, hogy ez az átmeneti sikertelenség elkedvtelenítsen! :P
Esetleg kezdj el verseket írni/rajzolni/kiadni magadból az érzéseidet egy kreatív ùton. Nekem ez segített továbblépni és egy új hobbit is szereztem magamnak vele!
Sok sikert és írj majd, hogy haladsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!