Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valaki hasonló helyzetben csalódás után?
Sziasztok. 20 éves lány vagyok. Volt egy 3 éves kapcsolatom, ami kicsit csúnyán ért véget. Pár hónappal később megbeszéltük a sraccal, mondtam neki, hogy nem akarom vele újra kezdeni mert én már elengedtem őt teljesen. Azóta eltelt jó pár hónap, megismertem egy férfit, akivel 2 hónapja legjobb barátok vagyunk, de alkohol hatása alatt kavartunk többször is, és ő belémszeretett. Imadok vele lenni, szeretem a közös programjainkat. Ha együtt vagyunk sokat gondolok arra, hogy mi lenne ha megcsókolna.. viszont nem érzem magam szerelmesnek. Vonzódom hozza, nem csak testileg, hanem a lelkéhez is. Néha azt érzem, de jó lenne megpróbálni egy kapcsolatot, néha viszont megijedek, hogy nem is vagyok szerelmes abszolút és félek megint lekötni magam. Sokat örlődöm emiatt. Kipróbáltam, hogy egy napig nem beszéltünk, hatha jobb lesz és rájövök, hogxy könnyű elfelejteni. De nem így lett, mert egész nap arra gondoltam, hogy mikor ír, vagy keres. Segítsetek, mi lehet ez? Talán csak mivel egy barátom volt, tapasztalatlan vagyok, és próbálom hozza hasonlítani, vagy félek egy újabb csalodastol?
Tudom, hogy a szerelem később is kialakulhat, az előző kapcsolatomban is sok idő volt, míg fülig beleestem. De félek attól is, hogy elveszitem. (Mint baratot) Tenxleg nagyon fontos nekem.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!