Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi akar lenni ez szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi akar lenni ez szerintetek?

Figyelt kérdés
A helyzet az,hogy én titokban odavoltam egy lányért,aki mással jött össze. Engem ez nagyon bántott de egy idő után elfogadtam és lecsitult a lelkem. Most viszont nagyon fura dolgok mennek. Elkezdtem egy másik lánnyal összemelegedni és ez nagyon rosszul érinti. Haragszik rám, bunkó velem, utána meg próbál olyan helyzeteket teremteni hogy kettesben legyünk és várja hogy őt is szeretgessem. Nekem ismét elkezdett tombolni valami belül.... Meghalok érte de félek ettől az egésztől. Korábban azt mondta egyik ismerősömnek hogy szerelmes abba a srácba. Akkor most mégis miért akarja hogy valamit elkezdjünk? Ráadásul össze is akar költözni vele? Mégis minden erejével azon van hogy végre "megtörjön" engem. Nagyon félek attól hogy lelkileg egy oly sérülést szenvedek amiből sosem állnék fel. Mit akarhat tőlem? Látom hogy teljesen magába van fordulva amiért nem reagálok semmit. Érzem belül hogy szerelmes vagyok belé, de ezek fényében tényleg nem tudom hogy komolyak-e a szándékai ha ossze akar költözni a barátjával és állítólag szerelmes,de mégis utánam epekedik... Mi lehet ez az egész szerintetek?
2019. jan. 1. 11:19
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
azt hitte manipulálhatja egy férfi érzelmi világát..tévedett? remélem.
2019. jan. 1. 11:26
 2/10 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz pontosan?
2019. jan. 1. 11:32
 3/10 anonim ***** válasza:
43%
nem akar kb se téged se a mostani párját csak élvezi a helyzetet..csak tipp, jó lenne több adat
2019. jan. 1. 11:46
 4/10 anonim ***** válasza:
61%
Arra, hogy így mivel lett egy másik csaj a láthatáron nem ő van a központban, újra verseny szellem emelkedett fel a csajban, ezért manupilál, ha belemész a mostanit tönkreteszed, ez meg elhajít megint és kezdheted előlről.
2019. jan. 1. 11:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Csak sért ez az egóját,amúgy téged is leszar. Hülye lennél dobni az új lányt.
2019. jan. 1. 12:25
 6/10 Rockarc ***** válasza:

Szerintem is csak annyit akar, hogy ne tudj tovabb lepni. Ott akar tartani maga mellett, de nem komolyra. Ha valamit szeretne, azt nem bunkosaggal probalna meg elerni, ez egy tipikus erzelmi zsarolas. Pakold ki a csajt az eletedbol, mert mindig vissza fog huzni.

42F

2019. jan. 1. 12:56
 7/10 A kérdező kommentje:

Amikor összejött ezzel a sráccal akkor kínosan ügyelt rá hogy elkerüljük egymást, illetve ha ez mégsem sikerült akkor mereven bámulta a földet, de rám sem pillantott.... Most meg ezt csinálja.....

Az a legrosszabb az egészben hogy ennek az új lánynak egyáltalán nem kívánom a közelségét, egyre jobban taszít ha hozzám ér. Csak az ő érintése kell.... Senki másé. De félek a játéktól....

2019. jan. 1. 13:33
 8/10 anonim ***** válasza:

Beteg lelkű.

Az még oké, hogy sérti az önérzetét, de az már más kategória, hogy egyszer bunkó, máskor kettesben nyomul rád. Ha megint mozdulnál felé, akkor újra távolodna.

Sérült, kerüld.

2019. jan. 1. 13:35
 9/10 A kérdező kommentje:
Ez az hogy pont azt várja hogy mozduljak de így hogy van valakije és állítólag szerelmes belé nem tudom hogy mégis mit akar magamnak meg nem akarok kínlódást
2019. jan. 1. 13:49
 10/10 A kérdező kommentje:
De belül mindennél jobban akarom hogy forrón öleljük egymást
2019. jan. 1. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!